ebrarglnr Drla konuştunuzmu bu konuyu benim kızımda çok su içiyor bezi dopdolu oluyor gece değiştirmemem rağmen sabah çok doluluktan taşmış oluypr bende kontrole gittiğimizde konuşacağım
busbussss ebrarglnr merhabalar üzerinden baya zaman geçmiş ama çok su içmesi ile ilgili doktorunuzla görüştünüz mü ?
Gulendamybsn ebrarglnr ben gece değişiyorum ya yazık hem ağır hem ıslak hissi hem üşütebilir kendimi onun yerine koyuyorum kuru yatmak önemli değişiyorum gece
ebrarglnr busbussss malesef hiç aklıma gelmedi çevremdeki herkes çok güzel diye telkin ettiği için bir sorun olarak görmedim iki gün öncede rutin kontrolumuz vardı bütün tahlillerine bakıldı hepsi gayet normal geldi ama sağlıkocağı ebemizle konuşacğım onlar dah güzel anlatıyor herşeyi detaylı
ebrarglnr Gulendamybsn önceleri sütünü suyla seyreltiyordum şuanda hem sütü azalttım hemde sulandırmıyprum o yüzden eskisi kadar dopdolu olmuyor normal ıslaklıkta oluyor ama suyu halen çok içiyor
Gulendamybsn ebrarglnr yinede değiştiriyorum ben yaa, böyle bi takıntı oldu kuru kuru huzurla yatıo :)
ebrarglnr Gulendamybsn çok güzel gerçekten anne olmak kadar güzel birşey yok her an rahat etsin diye çabalıyoruz çocuğunuz çok şanslı😊
Gulendamybsn ebrarglnr ben biraz empatiyi fazla yapıyorum.o yüzden alan açıp konfor yaratmaya çalışıyorum . Yani değişsem altını ne kaybedicemki diyorum daha rahat uyusun diyorum mesela. Umarım bi süre sonra bu detaylar yıpratmaz beni:) tşk ederim bu arada 🤍🥰