suhedaaaaa Ben tavuklu şehriye çorbası yaptım ama yanına ne gider bilemedim. Ispanak yemeği olmaz di mi? Siz ne yapacaksınız?
uykusuzanne__ suhedaaaaa olur neden olmasın ki Benim menüm Kuru fasülye Çıtır tavuk 🐓 Salata Pilav makarnadan bıktım o yüzden böyle olsun dedim🤣
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala suhedaaaaa Olabilir, neden olmasın. Pilav üstü tavuk döner - ayran düşünüyorum
suhedaaaaa uykusuzanne__ Afiyet olsuuun 🤗 ikisi de sulu olacak ya acaba olmaz mı dedim, ama olmasada olacak artık çıkarttım buzluktan😹
suhedaaaaa SetenayCo Evet çok severim yoğurtlu. Niyetim börek yapmaktı aslında ama yufkamın tarihi geçmiş maalesef 🥲
suhedaaaaa uykusuzanne__ Keşke çiğden yesek de orda yemek olsalar böyle her gün her gün uğraşıyozz 😂😂
saral BalBocugum bu aksam. Mısafırlerım var oyuzden kırmızı mercımek corbası fırında tavuk patates ,pılav,cacık, fırın kabak tatlısı
alpsmother_ suhedaaaaa Olur bence ben de sadece ıspanak yemeği yapıcam bugün oğlum için yanına tarhana çorbası da yaparım
suhedaaaaa alpsmother_ Evet ya bende ıspanak da karar kıldım çok fazla olur cevabını aldıktan sonra 😂afiyet olsun 🥰
suhedaaaaa HeeSenCokBiliyon Hamileyken çok pişiriyordum musakkayı, o sıcaklarda tek tek patlıcan kızartma ile uğraşıyordum bir de nasıl canım çekiyordu sen düşün 😂 afiyet olsun 🥰
uykusuzanne__ mmomyyy önce sos hazırlıyorum tavukları onun içinde bekletiyorum sonra 1.2 saat bekledikten sonra una bulayıp bulayıp kızartıyorum harika oluyor