Gamze2601 uykusuzanne__ bildinnn evet bacağım ağrıyorrr Alttaki anne sabah erken kalkacağını bildiği halde uyumuyor
kirazmevsimi_ Gamze2601 ayy bildin bildin 😀😀 alttaki anne yavrusunu uyutabilmek için ter döküyor şuan 🤦♀️
Tatlican Cansu-95 Hahahah tamda kahveciye denk geldin ama busaatte hic icemm Tutmadi Alttaki anne bebesini sallıyor
happybaby61 Tatlican Tuttu canım bebeği salladım uyuyor :):) Alttaki anne bebeğini çoktan yatırıp uyutmuş bebeği geri kalkmış onunla uğraşıyor :)
mavili_kelebek happybaby61 evet 9 da uyudu üçüncü kalkışı yeni tekrar uyuttum. Alttaki anne yarın ne pişirsem diye düşünüyor 😅
gzplt mavili_kelebek Yarın kayınvalidemdeyim orada ne yapsak diye düşünüyorum :) Alttaki anne bebesini uyutmuş güzel bir duş öncesi forumda geziniyor
ecelcin bisenakillisinzaten tutmadı kayınvalidemdenden geçinicez 😂 Alttaki anne gece bebeğim kaç gibi kalkar diye düşünüyor😂
ekimkizi_ ecelcin evettt😀ama komşuda bu saatte aşiri ses var kavga etssm mi diye düsunüyorum oğlum herşeye uyanir😀 Alttaki bebesini uyuttu ama uyku tutmadi😀
Papatya-eylul88 Deletedmom_215 ohaaa evetttt🤣🤣yarin disarda yicez😅😅alttaki anne kahve içip kafa dinliyor
AnnaGloria Papatya-eylul88 çay içtim kafamı dinledim 💃 alttaki anne biraz forumda takılayım uyurum diyor 😃
papatya__ AnnaGloria uyku diye ölüyorum bebek sallıyorum 😢alttaki annenin bebeği ve kendiside uyuyor🤣
kardelen1209 bakkalemzigi tuttu 😁 sinir stress başıma vurduu delirmemek için ugraşiyorumm 😁 Altta ki bebişini uyutmaya çalışiyoo