anneann Bırakın da dersi tasayi biraz oyun oynayalım Alttaki anne akşam yemegine fırında karnıyarık yaptı 🔻
berkinannesi_ anneann hiç yemek yapmıyorum anne evindeyim annem yapar hep Alttaki anne bebelerini uyutup dinleniyor
cauuv2 Yok bebegim uyumadı oturdum yorulup uyumasını bekliyorum. Alttaki anne bu gece ayakta uyumıcak gibii bebişi salmıyo
incitomm Meri-Mel çokk çok doğru 🤣annemiz bebeği uyuyor forum keyfinde yanında da citlek çekirdek 😃😃😃
SiprayiL Meri-Mel genel anlamda evet ama şuan uyuyor 😂 alttaki anne uyumak yerine telefonda geziniyor
Mixleydi Meri-Mel 1 yaş değil 4 aylık evet cebelleşiyorum alltaki anne işlerini bitirdi keyif yapıyor
_adrrdnz00 kurabiyevarsimitvar Yoo uyuttum keyfim yerinde :) alttaki anne yine bunalım da herhalll:((
_adrrdnz00 kurabiyevarsimitvar Abooo soryy ezbere okumuşum haklısın bebekkkim uykusuzum da birazcık, 🫂🥲
mavi2601 sosyolog2 bugün doğum günü o yüzden triplenmeye yarın devam ederim yazık 🤣🤣 alttaki anne yarin ne yemek yapcam diye düşünüyor
iki_prensesannesi mavi2601 hahaha evet normalde haftalık liste yaparım bugün listenin bitişiydi 🤣 Alttaki anne çocuğu uyumadigi için mutsuz ve yorgun ♥️
Gamze2601 uykusuzanne__ bildinnn evet bacağım ağrıyorrr Alttaki anne sabah erken kalkacağını bildiği halde uyumuyor