hermione_granger sananedallama siyah boyanın üstüne açıcı uygulamadan hiç bir renk tutmaz canım (kuaförum)
yate Kizlar başka postta sormustum ama emzirme döneminde sac boyanirmi. Bu hafta 40 im çıkacak.boyatmak istiyorum
Ucansupurge yate Boyanır diyen doktor var boyanmaz diyen doktorda var. Tamamen kişiye kalmış birşey O yüzden ben 6 ay geçmesini bekleyip boyamistim.
denizprenses1912 yate ben hamileliğimin 4 veya 5. Ayından sonra hep organik boya ile boyattım.. hâlâ devam ediyorum çok şükür bir problem yaşamadık🤲
sananedallama hermione_granger Siyah boya var saçımda 7 ay önce falan boyamıştım şimdi bide bunun üstüne kuaföre gitsem sıkıntı yaşar mıyım saçım yanar mı
yate denizprenses1912 kendim boyamayacagim ama kuaföre boyatmayi düşünüyorum sariya.ozman kuaföre sormam lazim
denizprenses1912 yate ben bu dediğim yerlerden alıyorum hep, kuaförüme götürüyorum hem içim de rahat etmiş oluyor. Diğer türlü şimdi içine başka boya da karıştırabilir kuaför yani bilemem günahı boynuna tabii🤨 siz de isterseniz sorun ona göre davranirsiniz.
yate denizprenses1912 ben bu boyaları aldıktan sonra kendim boyarım olmazmi.tutmaz sari renk diye kuaforde boyatiyorum sari rengi.
denizprenses1912 yate becerebilirseniz neden olmasın ki🙃 ben beceremem,saçlarım kıvırcık diye kuaföre gidiyorum mecburen.
hermione_granger sananedallama çikolata kahve istesiğiniz için sarı platine kadar açmadığı sürece hiç bir sıkıntı yaşamazsınız