Busrakap elmaliturta ayy keske oyle birsey yapsa yetmiyor diye yakınıyoruz ihtiyaçlarımızı surekli erteliyoruz biraz daha bekleyim konuşmak için daha ne yalanlar söyleyecek maaş yatınca bakalım
elmaliturta Busrakap belki biriktiriyordur. Yani inşallah öyledir kimisi bi miktar parayı ayırıp unuttum o birikim diye düşünür. Tabi yalansa çok kötü bir şey o zaman Allah yardimciniz olsun
Busrakap Gndgd33 ya biz rahat geçinsek hicbir ihtiyacımız olmazsa gizlesinde dediğin gibi yetmiyor yok diyor surekli
Gndgd33 Busrakap ya ayni canim ayni her seiklde ayni herseyimiz ertlenmis bi sekilde bekliyor napacagiz bilmiyorum
Busrakap Masalserin19 borcu var telefon almak için kredi çekti 250.lira aylik onuda ödemediğini söylüyor 4 5 aydır ödeyemedim.diyor kendi kredi karti onu patlattı ödeyemiyorum yetmiyor diyor bunları ödemeyip.ne yapıyor bilmiyorum kredi kartını benimkini kullanıyor onu yatırıyor çok şükür araba kredisi de benim üzerime oda yatıyor diğerlerini ödemediğini söylüyor
Deletedmom54 Busrakap ben olsam direk sölemek yerine birşeyi ödeyemediğini sölediğinde maaşın 4750 tl olsa kolay öderdik aslında keşke zam alsan derdim.
Aysev Busrakap sizden kötü niyetle saklayacak olsa bakıp görebileceğinz bir durumda izin vermez bence nerden öğrendiniz mesela
Happymother Yani eşim yapsa ben bozulurum ya heralde iyi niyetle olsa bile kızarım açıkcası birikitrse de harcasada senin bilgin olmalı ister istemez farklı şeyler düşünür insan umarım iyi niyetli bi açıklaması olur canm
Kuzey-41 Busrakap bence söylemelisin ben olsam hayatta dayanamam direk sölerdim bir çok nedeni olabilir hemende kötüye cekme canm
Eminos Busrakap anladim canim yok bizim yetiyor elhamdulillah neyse artık ne demisler kadinin yasi erkegin maasi sorulmazmis 😅
aybukemom Busrakap belkide birikim yapıyor sende birikmiş paramız var nede olsa diyip rahat davranma diye yapıyordur çok harcayan birimisin
Busrakap aybukemom yok canım bebegimin ihtiyaçlarını alıyorum sadece ne eve ne kendime birşey aldığım yok
balannesiii Busrakap geri kalan ile ailesine yardım ediyor olabilirmi canım? Benim arkdasımda karsılastı böyle bir durumla meğer ailesine yardım ediyormuş hep cocuk. Yada senden gizlediği bir borcumu var acaba sanki doğruyu söylese maaşını elindenmi alıcaksınız neden yapar anlamadım😟
Irem_16 Busrakap baştan beri böyle miydi? Benim dayımda böyledir yengem hala bilmez kaç tl maaş aldığını 15 yıl olmuştur evleneli 🤷🏻♀️ huyu böyledir. Ama biz kadınların gözünden aaaasla birşey kaçmaz 👀😊 Ben olsam şakayla karışık söylerdim gülerek niye bana söylemiyorsun diye 🥰
Bsrylmz Busrakap hatta şimdi eşime sordum büyük ihtimal bürüt görmüştür benim mailim dede maaşım kesintisiz bürüt hali görünüyor dedi
Busrakap Bsrylmz halkbanktan internet bankacılığı mail hesaba gelen maaş ödemesi bildirgesi yazıyor canım esinindemi öyle yazıyormuş sadece o rakam var
Bsrylmz Busrakap yok ozaman net maaşıdır dedi, ama canını sıkma sakince konuş illa ki bir açıklaması vardır😊