yalnizzannee Kızlar 18 yaşında bi tanıdığım kız polikistik over tanısı koyulmuş yeni evli bebek istiyodu bebeğin olmaz demişler doğal yolla nasıl hamile kalabilir çevrenizde böyle olan var mı ne yapabilir başka doktorada gidicek bu doktor tedavisi yok demiş hiçbişeyde vermemiş doktor arayışında şu an doğal yolla olursa daha iyi olur biz gittik şurda tedavi gördük bebeğimiz oldu diyen var mı şahit olduğunuz bildiğiniz var mı şu an ne denirse onu yapacak durumda tavsiyelerinizi bekliyoruz🥺
edadorukkoc yalnizzannee hiç üzülmesin bebegi olur ama gec olur polikist overliler hemen hamile kalamiyor ama zamanla kaliyor iki evladim var ikisinede doğal yolla hamile kaldim arkadaş yazmış ama bende deyim saglikli beslenzin kilosunu versin biz polikist overlilerde gizli seker oluyor yani saglikli beslensin sadece diyecegim o
annebalim_ yalnizzannee kesınlıkle soğan kürü denesın allahın ıznı ıle olacaktır ıbrahım Saraçoğlu soğan kuru yazın bırebır deneyın Benım kuzenkn öyle 4 çocuğu oldu hemde doğal yolla
ymrrrr yalnizzannee ben varım bebeğim şusan 6 aylık polikistik çocuğa engel bir durum değil hangi doktora gittiyse bidaha kesinlikle gitmesin
ymrrrr yalnizzannee proxyfemin diye bir takviye kullandım tamamen bitkisel o ay yumurtlama günümü takip ettim ovulasyon testiyle adet gecikmem olduğu için zaman zaman yumurtlama günüm farklıymış megersem o günleri değerlendirince bi de o kullandığım vitamin çok etkili kesinlikle direk onu denesin soğan kürü felan uzun süreli bir tedavi o ay hamile kaldım ben ☺️çok başarılı bir doktor önermişti
__euu O doktora ben ne diyeyim ki ne diye insanı üzüyor. Acilen doktor değiştirsin. Polikistik over bende de var ben aşılama ile hamile kaldım çok şükür. Eğer kiloluysa zayıflamasını tavsiye ederim. Onun dışında doğal yolla da soğan kürü incir kürü deneyebilir. Pes etmesin moralini her zaman yüksek tutsun. Doğal yolla olmazsa zaten aşılama tüp bebek deneyebilir. Polikistik over hamile kalmaya engel bir durum değil. Allah’ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 💗
zeynepgevil Bende polikistik overim tedavisiz çocuğum oldu 1.5 yaşında kiloluysa birkaç kilo versin soğan kürünü yapsın ve folik asit kullansın çok ben soğan kürünü yaptım 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim öncesinde de hacamat olmuştum
EgemenAtam yalnizzannee Ben de polikistik over var 40 yasinda hem de kaza eseri hamile kaldim😂ara ara sogan kuru yaparak adet oluyordum hatta gebeligi ogrendigimde sogan kuru yapiyordum hemen biraktim bence denesin
tugrul724_ yalnizzannee merhaba benim hem çikolata kistim vardı. Hem polikistik over vardı hem de et beni vardı. Bna polikistik için çocuğun olur ama geç olur dedi bir doktor. Diğerleri çikolata kistin var ve çocuğun olmaz dediler. Bana çok olumsuz konuştular umudumuzu kestik biz yani. 3 yıldır evliyim ilk 2 yıl koruduk. Sonra korunmayı bıraktık çok şükür şimdi 5 ay 25 günlük bir bebeğim var. Sonra mucizem oldu hiç bir tedavi olmadan. Hamile olduğumu tüp bebek için hastaneye gitmiştim orada öğrendim. Polikistikte sadece biraz geç anne olur o kadar
ervus Öyle doktor mu olur ne saçma tanı koymak. Bende polikistikover var şuan bebegim ucbucuk aylık biraz zayıflayıp doktorumun verdiği sekerhapi ile hamile kaldım. Doktor değişsin bence
emirtalhagngr yalnizzannee canm ben pcos hastasıyım ve on yıl sonra anne oldum ama hemen hamile kalan da var ümitsizliğe gerek yok sadece özel beslenmeli kilo almamalı stres yapmamalı ne bilim bı sürü şey söylüyorlar ama aylarca adet gormuyordum çok şükür anne oldum beslenmemi değiştirdim hızla kilo veriyorum adetlarim düzeldi
Snp57asel yalnizzannee 3 sene önce bana da o tanı konulmuştu ve üstüne 2 aylık hamileydim biraz sıkıntılı geçti tabi kanamam ağrım oldu hastanede 20 gün yattım sonra düşük oldu ameliyat oldum kıstım alındı yanlış hatırlamıyorsam 13 cm Di kistim sol yumurtaligima sarmis yumurtaligimla beraber alındı ama 2 sene sonra tekrar hamile kaldım tek yumurtayla doğal yollarla yani diyeceğim o ki umudunu kaybetmesin kurban oldum rabbim istediği an verir daha çok genç olur Allahin izniyle Bende soğan kürunü denedim bu arada her sabah aç karna içiyordum rahim temizliyormus
babymamma yalnizzannee pcostan o kadar çok çektim ki 3 il gezdim doktor doktor 3 yıl denedim bitkisel herşeyi kullandım ama olmadı psikolojim bozuldu çocuk görünce ağlıyordum eşimden boşanmak istedim o bunları yaşamak xorunda değil diye neler neler yaşadım en son gynositol diye bi takviye edici ilaç kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle onu kullanırken aşılama kararı aldım eşimle çünkü adetimde düzensizdi yılda toplasan 4-5 kere adet görüyordum ileri bi tarih için şubat ayındaydık kasımda kendimizi toparlayıp aşılama tedavisine başlayacaktık ama bu süreçte ilacı kullandım ve çocuk düşüncesini tamamen kafamdan çıkarttım kendimi sakinleştirdim ve kabullendim nisanın ilk haftası hamile olduğumu öğrendim çok güzel bi gebelik geçirdim ve şuan 14 aylık bi bebeğim var. Kesinlikle doktor değiştirmeli Eğer adeti düzenliyse hiç korkmasın çok kolay sadece yumurtalamasını takip etsin eğer düzensizse doktoruna hormon değerlerine uygun bi takviye edici liaç istesin adet olduğu zamanlar yumurtlama ihtimalini arttırır Sakın soğan kürü vs denemesin soğan kürü düşüğe sebep oluyor hamileliğin ilk 1 ayı genelde gebelik fark edilmeden soğan kürü kullanıp düşük yapan çok arkadaşım oldu her başlıkta uyarıyorum soğan kürü düşüğe sebep oluyor Çocuk fikrine bu kadar kapılmasın çünkü vücudu strese sürüklüyor stres yumurtlamaya engel oluyor daha yaşı genç Pcos genelde genetiktir ve kesin bir tedavisi veya oluşması için tıbbi bilinen bir sebebi yok yani bununla yaşamayı öğrenmesi gerekiyor Kilo kontrolü ve sağlıklı beslenerek kontrol altında tutabilir sadece Birde pcos ve çikolota kisti çok karıştırılıyor başka bir doktor görüşüde alması şart
emirtalhagngr Ozlem81 aralıklı oruç 12 de kahvaltı akşam 18 de kahvaltı bol su sabah aç karnına sirkeli su bebeğim var henüz spor yapamıyorum ama bir hafta oldu sonucu merakla bekliyorum
ikitosbikannesiiii yalnizzannee ben olmadım ama yakınım da aynı durumla mücadele ediyor. Öncelikle kan tahlillerini yaptırıp insülin direnci varsa insülini normale sokması gerekiyor. stres yapmamalı, soğan kürü,keten tohumu,hayit bitkisi kullanabilir
zeyneco Merhabalar bendede aynı problem vardı evliliğimin 3.ayında hamile kalmıştım olmaz diye birşey yok.Eskişehirde METİN ACU diye bir doktor var ama mükemmel bir adam hem inançlı hemde çok bilgili olmaz ama veren Allah onun işine karışacak değiliz dedikleride var tabikide olur zaman alır dediğide benimde bir arkadaşıma aynı şey söylendi tüp bebek yaptı kaç kez o doktora gitti doğal yollarla kaldı böyle bir sürü örnekte tanıyorum