sceylan gizemaylam evet şişmişti ve gece sürekli kalkıp meme istiyordu gerci hala gecmis değil o süreç biri bitiyor diğeri başlıyor 😂
kader388 Merhabalar hem diş çıkarma sürecindedir hemde bu aylarda beyin çok aktif çalıştığı icin laktoza ihtiyaç duyarmış o yüzden sık uyanıp emmek istermiş bebekler. Bizde aynı süreçteyiz araştırdığım kadarıyla bu şekilde:)
arbcummu gizemaylam dişten kaynaklı olabilir 4.5 aylık bizimki de huzursuz gece damakları kaşınıyor rçkaranfilli zeytinyağ ile karışım yaptım onu sürüyorum rahatlatıyor
YldzEfsun gizemaylam anne kucağı istiyordur. Benim oğlumda sürekli uyanırdı. Kucağımda saatlercr uyur. Yatağına koysam sürekli uyanırdı
denizpstll gizemaylam aynı benim bebeğim kucağımda sallıyorum yok memeyi verdim mi ama bir iki çekip uyuya kalıyor
melek5620 gizemaylam şuan benim bebeğim de 5. Ayında. Gün aldı aynı durumj yaşıyorum diş serüveni başladı maalesef sizinki de dış çıkarıyor olabilir
nurbahar33 gizemaylam bilim adamları bu foruma gelip 5. ayı incelesinler . ne kadar karışık ve kaotik geçti anlatamam. 5. ayda bi şey var ama ne? benimkide memeye düştü gün içinde bile memede yatıyor ki uzun süredir emzikle yatıyordu şimdi nefret ediyor emzikten😅
gizemaylam nurbahar33 yani doktor da diyor ki 3 saat bir emzir gündüz ama imkansız , emmeden o kadar süre durmuyor ağlıyor
aksoy92 gizemaylam bizimki de sürekli kalkıp ağlıyordu .şimdi altına çift giydiriyorum artık kalkmıyor .gazlaniyormus yavrum .ev sıcak diyorduk ama işte bebekler çabuk etkileniyor
gizemaylam aksoy92 bizim bebeği yaptırdığımız yer 23.5 derece felan ben birde battaniye örtüyorum çift Kat giydirsem terlemezmi
aksoy92 gizemaylam bizim de öyle altına çift giydiriyorum o zaman çok kalkmıyor .çünkü üstünü açıyor gece hep dönüyor üşüyor büyük ihtimalle.ince örtü ortuyorum .terlese de giydiriyorum o şekilde çözdüm