sura_asel dm28 bize dr sidefer verdi tadı da güzel sadece verirken siringasina uygun dozu çekmek zor oluyor çalkalandığı için köpürüyor
duruislife dm28 ocean döküntü yaptı, vegaferonu kustu, LipoFix kullanıyoruz henüz 6 aylığız test vermedik
ezgdmrcasln Burcinyldz ilk kidsfer kullandık kabız yaptı bestirona geçtik sonrasında 9 aylık tahlillerimiz düşük çıkınca nutrigen ferromixine geçtik.
ikizkom Ferrum kullanıyırm ikizlere ama daha tahlil yaptırmadım faydası oldumu bilmiyorum. Yararını görenler yazabilir mi? Eger iyi bir ilaç değilse bırakayum baska marka alayım
canmkeremm ezgdmrcasln tesadüfen yaptırdığımız bir kan testinde bizim de ferritin değerinin 4 olduğunu gördük iki yaşında ve herşeyi yiyen bir bebek kan ilacı veriyorum iki aydır kan testi yaptıracağım umarım düzelmiş olur
ezgdmrcasln canmkeremm inanın bizim de öyle ama hep düşük. Ferritin yükselmiyor. Hgb iyi demir iyi vitaminleri iyi ama bu düşük anlamıyorum. İnşallah sizin de yükselmiş olur. Siz ne kullanıyorsunuz?
gliz87 dm28 1 yaşına kadar ocean microfer kullandım sonra kan değerlerine tekrar baktırdım doktorumuz bestiron damlayı önerdi bize
sudeakayy alpege7 umarım yapmaz verdikten sonra su içirin isterseniz ağzının içini temizlesin belki etkisi olur
yemeniciler dm28 vitagil kullandık . Organik keçiboynuzuyla tatlandırılmış ve probiyotikli çok güzel bi demir ilaç değildir yazıyor zaten üstünde 5. Ayda başladık 9. Ayda bıraktık kan verdiğimizde kan değerleri süper çıktı kesinlikle bu demiri tavsiye ederim
candycandy dm28 Turkiye’de var mi bilmiyorum be Amerika’dan enfamil demir damlasindan almıştım gayet memnunum🌸
chnhcer candycandy merhaba elimde enfamil demir ilacı var amerikadan geldi kaç ölçü vermem gerekiyor bilemedim
arasinnannesi2704 dm28 ilk sağlıkocağının verdiği vegaferonu kullandım kakasında kan yaptı bıraktım sonra tendaferro kullanmaya başladım kakasındaki kan gitti keçiboynuzu gözüyle yapılıyor baklım bu ayki kontrolümüzde kanı çıkmış mı
etl semraece şuan 8 damla veriyorum her kiloya 1 damla doktora söylemiştim sorun yok öyle verebilirsin demişti. Bu aralar zayıfladı 7.200 oldu 7.800 dü ama damla sayısını değiştirmedim
yemeniciler dm28 benim çevremde bütün arkadaşlarım kullanıyordu tavsiye üzerine bizde kullandık diş boyamıyor zaten organik olduğu için hiç bi zararı yok