ekimkizi_ maysamoms33 bende 5 kutu bebelac gold aldim henuz onaylanmadi ve indirim oldu😀hadi hayirlisiii
larennndemet gizememre Bnde hemen sepete ekledim şoka girdim ama iade nasıl yapacaklar ki madem öyle koymasınlar ürünü o şekilde 🤭🤭🤣🤣🤣
maysamoms33 [silindi] ben 5 tane alabiliyoruz diye eşime anneme de aldırdım ayri ayri Ay iade olursa yıkılırım 😄
Krmasli95 Kızlar ben mağazada da indirimde gördüm hepsinn son kullanma tarihine bir ay vardı o yüzden
[silindi] Krmasli95 yaa bir ayda nasıl bitircez ben de aldım ama neyse bittiği kadar bedavaya gelmiş oluyor neredeyse
bakkalemzigi maysamoms33 inşallah alabilirsiniz iade olmaz e ebebek çok hata veriyor iade olsa bile kupon verir belki
Livmom Rabiiul ben aldım çoktan 3 tane aptamil aldm 1 Kg olan 750 tlye geldi 😂 inşallah Bi aksilik olmaz Yolarm onları banane yani
Livmom Rabiiul deme öyle yaaa bişey olmaz inşallah bu Türkiye ekonomisinde ayda yılda bi fırsat yakaladık bozulmasın 😂😂
maysamoms33 yldrm12 bundan önce 4 parça kıyafet 2 büyük oyuncakta sipariş verdim onda da aynısı oldu ama bakalım ne olacak sonuç