maysamoms33 Kızlar e bebekte değişik bir indirim var sma comfort kullanıyorum 2 mama fiyatına 5 mama aldım anlamadım açık mı var yoksa normal indirim görünmüyor 2800 ürün normal indirmle 2200 düşüyor sonrasında 710 düştü birden Ay şaştım kaldım sizde bir bakin
minibonumm maysamoms33 bende de aynısı oldu siz diyince baktım mama kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlara haber vericem hemen 😄
Rabiiul maysamoms33 evet 3 ten sonrası fiyatı düşüyor ama göndermeyebilirler daha önce de korbell çöp kovasında aynısı oldu herkese iade ettiler
maysamoms33 minibonumm Ay evet şok oldum bende haber verdim çevreme inanamadım bir inşallah iade felan olmaz
Livmom maysamoms33 siz öyle diyince baktm hemenaptamil mama ekledm sepete 5 tane mama 3749 tlden 2249 tl ye düştü
asli57 maysamoms33 4 tane bebelac 179 a geldi onayladım sepeti ama bi yanlışlık var bence iade edeler diye düşünüyorum
maysamoms33 asli57 ama kendi hatalari varsa da Ay inşallah yoktur yaa çok mutlu oldum indirim oldu diye bizim mama baya pahalı çünkü
Livmom maysamoms33 ayyy bende aldm şimdi inşallah bi sorun olmaz 1 kg olan aptamilden 3 kutu aldm 750 tlye 2bucuktan düştü
yldrm12 maysamoms33 arkadaşlar sadece mamada değil bir çok üründe oluyor 3 taneden sonrası. Vakumlu mama saklama termosunda da oluyor
maysamoms33 yldrm12 bundan önce 4 parça kıyafet 2 büyük oyuncakta sipariş verdim onda da aynısı oldu ama bakalım ne olacak sonuç
gizememre maysamoms33 5 kutu hipp mamayı 500 tl ye aldım ben şok şu an da inşallah iade olmaz amin 🤲🏻😂
larennndemet gizememre Bnde hemen sepete ekledim şoka girdim ama iade nasıl yapacaklar ki madem öyle koymasınlar ürünü o şekilde 🤭🤭🤣🤣🤣
[silindi] Kizler doğru mu bu? 5 tane hipp ekledim 2000den 500e düştü valla verdim siparişi ama iptal olur muhtemelen