BuseveMinigi Sec2016 aspire edin. Ben sterimar kullanıyorum burnu tıkalı olduğunda günde 10 12 defa kullanabilirsiniz.
Sec2016 BuseveMinigi giffer deniz suyu kullanıyorum çok açılmıyor ama birde merhem vermişti doktor oda çok etkili olmadı. biraz hasta ondan böyle galiba.
BuseveMinigi Newmom34 fiyatda uygun sinbonun araştırdım biraz ama yinede kullanan annelerden yorum almak istedim sağolun :) İçi şeffaf olanı mı kullanıyorsunuz.
Yorgunanne1 BuseveMinigi wewell kullanyoruz memnunuz arfkşn dedği gibinrmi tskip ediyorm ona göre açıyorm
BuseveMinigi Sec2016 sterimarı tavsiye ederim. Trendyolda fiyatı çok uygun oluyor eczaneye göre. Bir de doktor bize çok tıkanırsa hastalıkta rhinfant kullan dedi ama sadece 5 gün.
Tubaytm BuseveMinigi wewell soğuk buhar aldık bugün odanın nemini güzel yükseltti açmadan önce %30 su açınca % 50-55 oldu ebebekte indirim vardı ama hangi gün bilmiyorum takipte kalın
Goktug4343 Bnde e bebek indirim bklyrm evim yerden ısıtma su koyacak biyer yok eşimde dahil hep kuruyo burnumuz
Sec2016 BuseveMinigi bizede zaditen verdi 5gün 5damla diye kullandık ama şimdi daha iyi oldu.teşekkürler sterimarı denicem elimdeki bitince