aylincee dyaman yanlış anlaşılmasın ama bunları tek kahvaltı öğününde mi verdiniz ? Eğer öyleyse çok fazla daha öğün oluşturacak ayda değil tadım minik minik olmalı ve çok çeşit olmamalı.
dyaman aylincee kahvaltıda minik yumurta sarısı,pekmez labne verdim evet .doktor elime bir liste verdi pirinç unundan tarhana çorbasına kadar …
aylincee haha21 6 aylık olunca verilse daha doğru diyor çoğunluk ve doktorlar da bunu söyler.Siz vermeye devam 👍🏻
aylincee dyaman tek öğün veriyorsanız midesi daha minicik 6 aylık oldu mu tam olarak?Emiyorsa da fazla bu verdikleriniz sanki.Hepsinde 3.gun tadımı yaptınız mı .ilerde alerji vs uğraşmayın
dyaman aylincee evet kahvaltı verdim 3 gün boyunca sonra 3 gün yoğurt sonra armut :( yanlış mı yaptım ben
aylincee dyaman yumurta,pekmez, labne mesela ücü aynı anda 6 ayina girmeyen bebek için çok fazla gelir demek istediğim o.ilerleyen aylarda bu şekilde verebilirsiniz
selinnn40 poyrazsema002 mesaj atılmıyor sanırım canım. Birşey sormak istersen buradan yazarsın bende gördükçe cevaplarım
aslanmommy haha21 yazdıklarınızı şok olarak okuyorum bi insan kendi yavrusuna nasıl bu kötülüğü yapar
aslanmommy haha21 insanların bebeklerine sağlıksız şeyler önermeyin o zaman. Siz bebeğinize kötülük yapmaya devam edin
Deletedmom_220 poyrazsema002 hiç birşey verme sadece yalasın oda bir çay kasığı. Tadını bilir en azından 180 gün dolınca bebeğin midesi toparlanıyor. Bebeğe doğru düzgün mide bile yok
Winnithepooh poyrazsema002 şahsi fikrim tadı yok evet ama yaglir bir ürün ve ağır gelebilir bunyesine ben 1 yaş doğru başladım tedbir amaçlı acele etmemek en iyisi bence
nursnmh poyrazsema002 5 ay 8 günlük Cici bebe anne sütü ve muz karistirip veriyorum. Patates havuc kabak çorbası yapiyorum Yoğurt cici bebe azicik pekmez Elma havuc püresi Sade Yoğurt Pirinç unu ve muz Şuana kadar yediklerimiz bunlar Ama biz erken başladık biraz ek gidaya
poyrazsema002 nursnmh herşey için tadım yaptın mı ? Ben tadımlara zaman ayıramıyorum ya oğlum biberın maması yemiyor çünkü mecburum vermeye ne emiyor ne mama yiyor açlıktan ölecek artık
nursnmh poyrazsema002 konudan bağımsız ayri birsey sormak istiyorum da Bebeginizin boyu kg kac acaba Birde hangi hareketleri yapabiliyor saga sola aktif dönme var mi tam dik oturabiliyor mu