ekimkizi_ tuuugc trendyoldan munchkin muadili aldım memnunuz akıtma ve dökülme yok bebeğim pipetle icemiyordu kolayca alişti
tuuugc ekimkizi_ ya pipet konusunda sıkıntı yaşamadık onu ek gıdaya geçince öğretmiştim fakat çok dökülüyor ya çantaya direk koyamıyorum
ekimkizi_ tuuugc oğlum baya kaldirip atiyo hiç dökülme yaşamadik😀 https://ty.gl/8fsnwx3cms5sp ürün bu
ikrakuss tuuugc wee baby kullanıyorum gayet memnunum ben akıtma yapmıyor hiç . Ve şans eseri bime geldiğinde alım bir bakım kızım icebilecek mi dedim o günden beri vazgeçilmezim oldu 😂🤭
Enu tuuugc evet bizde munckin var hiç akıtma yok. Ben de ilk Philips avent aldım ama 1 hafta bile olmadan kullanmayı bıraktım. O kadar da para vermiştim yazık oldu. Ama munckin çoook seviyorum akıtma vs hiç yaşamadık 6 aydır kullanıyoruz.
Simgealp39 tuuugc munchkin kesinlikle. Özellikle gece uyanıp su içerken kullanıyorum akıtmıyor 3. Sünü aldım düşünün
Simgealp39 tuuugc benim oğlum 2 yaşında Şuan şimdiye kadar hep 6 ay sonrası için küçük olanı kullandık ama çok doldurmak zorunda kalıyorum şimdi büyüğünü sipariş ettim
ayisit Munchkin. Ama suluk yere düştükçe içindeki o pipetin hava alan kısmındaki plastiği yerinden oynayınca akıtmaya başlıyor. Kızım yere atıyor suluğu sürekli öyle fark ettim ben de 😄
tuuugc ayisit ay benim kız da da var atma olayı net atar yani o zaman atınca bile akıtmayan var mıdır ki
Beyzaveduru Munchkin kesinlikle harika. Akıtma koku vs yok. Sapasağlam 1,5 yıldır kullanıyoruz hiçbişey olmadı
tuuugc Simgealp39 o ve chicco arasında gidip geliyor ikisinin de yorumları çok iyi. Chicco da 14 ay olanı var pipetsiz benim kız pipet kısmını da ısıra ısıra kopardı fjdjdjdjd acaba öyle mi denesem bide dedim yani sizce pipetli mi daha iyi yoksa pipetsiz olan mı?
Simgealp39 tuuugc ay chicco hiç bilmiyorum kullanmadım ama bizde bir de uzspace marka var o pipetsiz. Bence gece yatarken yanına koyma kolaylığı açısından oyum yine munchkin e😀