seyma1507 Kızım 4 yaşında surekli akciğer enfeksiyonu geçirdiği için reflü sintigrafisi çekelim dedi doktor bir saat anestezi ile cekilecekmis daha önce aranızda yaptıran varmi çok zayıf olduğu için kararsız kaldım
turkan_72 seyma1507 benim oğlumda da reflu var biz 6 ay ilac hava tedavisi gördük şu an baya hafifledi eskisi gibi öksürüğü tutmuyor. Boyle bir şey bize hiç dememişti doktor
seyma1507 Funda-12 iki senedir her ay akciğer enfeksiyonu geçiriyor iki aydır zatürre hiç bitmeden devam ediyor bütün tetkikler yapıldı en son çare bunu yapalım dedi doktor
seyma1507 turkan_72 bizde koruyucu hava tedavisi alıyoruz ama faydası yok reflu için nasıl tanı koydular bebekken de çok kusuyordu kızım
turkan_72 cemile161_ sabah kahvaltıdan önce mide korucuyu 2 tane surup, ve iki tur hava kullandık durumuna göre her kontrolde birer ilacını azalttı en son mide korucuyu bıraktık. Su an çok nadir bir şeyler reflusunu tetikleyip oksuruyor
seyma1507 turkan_72 bizim sadece kuru öksürük değil sıkıntı burada aslında akciğerler hiç temizlenmiyor bende reflu sintigrafisi yaptıran hiç denk gelmedim kızım çok zayıf anestizeden korktum
turkan_72 seyma1507 sert baskın bir öksürüğü vardi astım hastası gibi öksürüyordu. Hic geçmiyordu alerji testleri yapıldı ondan sonra reflu olduğuna karar verdiler cok sukur artik eskisi kadar degil. Abur cuburu sıfıra indirdik özellikle kakaolu şeyler. Yatacağım zaman yemek vermiyorum gibi gibi.. ama dediğinizi hic duymadım ben
turkan_72 cemile161_ lansor, bir surubun adını hatırlamıyorum bir de gaviscon surup kullandik. 2 tur hava bir de burun yıkama sürekli
seyma1507 turkan_72 alerji testimiz temiz çıktı genetik hastalıklar yönünden de temiz çıktı reflü için sadece kan testiyle mi karar verdiler bende bu kadar uzun sürecek bi işlemi istemiyorum açıkçası
turkan_72 seyma1507 kan testiyle belli olmuyor. Sadece kanlarina tedbir amaçlı bakıldı. Oksurugunden anladi direkt doktorumuz zaten. Ama biz öksürüğü için bir sürü doktora gittik şu an takipli olduğumuz doktorumuzun tedavisi iyi geldi sadece
seyma1507 turkan_72 bütün testler temiz çıktığı için reflu olabilir diye bu testi istedi ama bu şekilde de sizinki gibi tani koyabiliyirsa fazladan anesteziye gerek varmi diye korkuyorum
seyma1507 turkan_72 sabah akşam flixotide nebul zespira çiğneme tableti broncomunal diye bir kapsül birde grip ve zatürre aşısı yapıldı