melegininannesi38 Kızlar bebeğimin uyku düzeni baya baya bozuldu kafayı yiyecem sizinkiler de aynı mı ya
Gbln melegininannesi38 valla gece gündüz karıştı bizim uyku düzeni vardı günde 2 defa uyuyordu gece de uyutuyorum sabaha kadar uyanmıyordu şimdi ise öğlen uykuları geriledi yatmak istemiyor ağlıyor uykusu oluyor sallattırmıyor kendini akşam üzeri uyuyor gece 2 lere kadar uyumuyor 🫠
hayalperest2310 melegininannesi38 Tutiipkiii uyku gerilemesi var o aylarda gece beslenmesi varsa kesin düzene girer 🌸❤️
Melisa_ melegininannesi38 valla ya ayni 17 aylik uyku düzenimiz sasti resmen tek ben değilmişim demek bunu yaşayan zor gurbetteyim bende
Tutiipkiii 18 aylık benim de öyle normalde hemen uyurdu 1 buçuk saat ayağımda sallıyorum anca uyuyor.
bitboylum 14 gün sonra 15 aylık olacak gece çok şükür bir iki kez kalkıyor ama gündüz uykuları neredeyse bitti gibi
melegininannesi38 bitboylum gündüz uykusu pekte mühim değil Bi kez uyusun yeter ama gece çok mahvediyo
bitboylum melegininannesi38 etmez mi insanın dengesi şaşıyor. Benim ilk çocuk olduğu halde zorlamış Allah iki üç çocuğu olana sabır versin
melegininannesi38 hayalperest2310 aynen canım da beslenmeye kalktigini demiyorum gece uykusuna geçmiyor atıyorum akşam.7 de uyuyo 8 de uyaniyo 11 30 12 ye kadar duruyo
hayalperest2310 melegininannesi38 anladım canım benim kız da gece uykusuna geç yatıyor maalesef 17.aylarda başladı 21 aylık uyudu mu uyanmıyor da gece uykusu için çok mızmızlanıyor
melegininannesi38 hayalperest2310 aynı işte ya benimkide gündüz problem yok ama gecs uykusuna zorla geçiriyorum
hayalperest2310 melegininannesi38 aynen öyle bziimde normalde en geç 10 da uyurdu şimdi bıraksam sabaha kadar uyumaz