deleted20517 hayalperest2310 onlar uğraşmak istemişlerdir canım yoksa hep bir gün önceden raflara koyuyorlar bilgin olsun😂
Dedektifgadget elifozkan oturduğum mahallede bir tane bile BİM yok ancak otobüsle gideceğim 😅😅 o da bu soğukta gider miyim bilmiyorum hiç de ne geldiğinden haberim yok arkadaşım BİM’de çalışıyor
50krsvertirreekk Dedektifgadget hahaha evimin sağ sokağında bim karşı sokağımda bim sol sokağımda bim var şakasız 😂
Buket57 A 101 de aynı şekilde 1 hafta önceden bile ben ürün aldığımı biliyorum,bi bakıyorum bu haftanın ürünü ama geçen hafta görmüştüm diyorum. Erken çıkartıyorlar genelde☺️
Buket57 etkafa aslında şimdi hemen gitmek lazım zaten akşamdan koyuyorlar 9 olmadan gidip bakmak lazım ben uyuttum hatta şimdi hemen çıkıcam evden😄 bulamazssam da bi oksijen alırım en azından boğuldum evde🤦♀️
Buket57 etkafa aslında ev dolu ama yine gözüm kalıyor işte 21 aylık kızıma uygun bişiler bakıcam☺️ koltuğu istiyodum aslında ama görmeden bilemedim bakıcam.
Buket57 hayalperest2310 vardı ama vermediler sabah satışa girecek dediler 😆 bi hava almış oldum bende.