elifozkan Bebemi anneme bırakıp sabahın erken saatlernde bime koşacağım. Almayı planladığım bikaç şey var yakalayabilirim umarım. Sizin almayı düsündüğünüz neler var
nnoktaa elifozkan fisher price ürünleri için hayatımda ilk defa yarın sabah bim kapısında nöbet tutacağım 👹😂
ElisaMom_ nnoktaa bugün gidip bakabilirdiniz erkenden çıkartıyorlar bazen,ben akşam üstü gittim hayvan figürlü magneti aldım 😂
filiz023431 sedefff2023 whatsaptan takip edebilirsiniz günler öncesinde atılıyor BİM kanalına ben ordan bakıyorum tüm marketlere
ElisaMom_ nnoktaa ciddiyim canım söyleyin almak istediğinizi verirler ben genelde erken gidiyorum ☺️bu arada 2 tane geliyor magnet
ElisaMom_ hayalperest2310 kalmıştır kız yinede erken gidin tabi ama böyle almak istediğiniz şeyi bir gün öncesinden gidin bu gelmiş size diyin almak istiyorum diyin veriyorlar ben hep öyle yapıyorum 😅yoksa gününü beklersek bişey kalmaz ki😂
hayalperest2310 ElisaMom_ çok güzel şeyler geliyor bende sabah erkenden gidecm kızıma sallanan at alacaktım
ElisaMom_ hayalperest2310 evet fiyatida uygundu,ben koltuğu beğendim bugün canlı baktım kaliteliydi ama o kadar para üstümde yoktu
hayalperest2310 ElisaMom_ ayyy birde yarın gidiyormuşum birşey yokmuş cidden uygun benim de alacağım baya şey var nasip artık
Meri-Mel elifozkan Var da böyle alarmlik değil olursa olur kafasındayim ama yeni anneler için çok güzel ürünler var ♥️