Birdunyabircennetannesi Linosh Seyreltme yapmadınız mı? Ventolin çok ağır bir ilaçtır kalpte çarpıntıya sebep verir Doktora götürün mutlaka
cihangirrrr Linosh benim oğlumuzda başına geldi doktor direkt kesti ve nirdaha ne zaman hastaneye gitsem bunu belirtim ventolin vermediler iki gün sürmüştü
melisaugtr Linosh ventolin bence çok ağır bir ilaç. 19 aylık oğluma verilmişti 2-3 cc serum fizyolojik ile karıştırmama rağmen oğlumda da yüzünde ciddi bir alerji yaptı 1 hafta da onunla uğraştık 🥺 ama titreme yaşamamıştık doktora sorun bence bu bir yan etki.
karaniremm Linosh ventolini hem seyrelterek kullanın hemde bizim doktorumuz koluna akıllı saat takarak nabzını kontrol etmemi söylemisti yani nabız yükselmesi yapıyormuş
deryadeniz35 Ventolini serum fizyolojik ile karıştırıp verdim yine de titreme oldu ama bırakınca geçti anlık titriyor geçiyordu bacaklarında vardı
Papatya-eylul88 Linosh neden oyle dediki allah allah doktor bize mutlaka kariştirin demişti halbuki.bu tarz onlemlere karşı.neyse gectiyse çok sukur