Mrvll Linosh instagramdan orhansevinccura1967 doktorun bir videosu var bu konuda. Ventonil nebil yanina her zaman iki ml izotonik serum eklenmelidir. Çarpıntı ve titreme gibi yan etkilerinin azalması için.
Linosh yenianne01 başka ilaçla karıştırıp vermedim doktor onerısıyle kullandım ama ılacı 3 gündür kullanmıyorum geçmesi gerekmez mi
Linosh Mrvll keşke böyle verseymişim ama o anda alırken yapmadı ki 3 gün oldu bırakalı gün içinde yapıyor suanda
siyah0606 Mrvll ilk defa öğreniyorum hastanede verilmişti bebeğime çok kötü titremesi olmuştu hemşirelere falan sordum hiç açıklamama yapmadılar kafama takıldı keşke ozmnalrı bilseydim
Nacafa Linosh ben geçenlerde 6 gün boyunca kullandım serumla seyreltmeden ama böyle bit yan etki yapmadı. Bence doktora gidin
Evaninanasi Linosh eğer yan etki yaşadıysanız beklemeyin doktora gidin. Çarpıntı da yapıyor olabilir çünkü ağır bir ilaç
Aklimideliricem Linosh kız o dediğin ürpertiyi bebekler işerken yapıyo ventolinle alakalı olduğunu sanmam ventolin o an yapar yaparsa