betul97_ Tesla123 İkea antilop için ayak desteği satılıyor ekstra alırsam ayak desteğini de alacağım. Güzel günler de kullanın 💜💜
Veramomm betul97_ Ikea antilop tarzı basit birşey var bende yazın banyoda yikardim ek gıda sonrası siliyorum şimdi kumaşlı şeyler almayın lekesi çıkmıyor sonra millette der temizlemiyor mu 😅😅
betul97_ Veramomm Millet bu adı üstünde her şeyi der😅😅 Evim dubleks çokta hantal olmasın üst katım teras yazın oraya çıkarırım biz otururken iyi olur pislenirse de yıkarım😅😅
derya0692 2 yıldır kullanıyoruz taş gibi. Ki benim çocuğum çok hareketli. Ağır olması avantaj benim için. Yoksa kaç kere devirmişti bizimkisi. Bebeğinizin mizacina bağlı. Durağan bir cocuksa daha hafif pratik model alabilirsiniz. Ama kiwi iki çocuk büyütür baya saglam
menekse1 Yok düşme olmaz bnce biz yaşamadık kimse yaşamasın da .bend alırken çok araştırmıştım e bebeğin markasının da vardı ayakları güven vermedigi için kiviyi aldım .ilk ek gıdaya geçince oturma yeri büyük gbi gelmişti geniş biraz emniyet kemerini ayarlayinca sorun olmuyor tabide büyüdü halada rahat rahat oturuyor siz bilirsiniz yine araştırın içinize hangisi sinirse onu alın .
neharr Tesla123 Merhaba ben de elele almayı düşünüyorum ama oturma yeri dar mı acaba bebeğim rahat edebilir mi emin olamadım
Tesla123 neharr oturma yeri ikea antilop gibi. Benim kızım ufak tefek olduğu için bir sıkıntı yaşamadık, ama iri bir çocuk çok rahat eder mi emin değilim. Alacaksanız da ayak desteği olanlardan almanızı tavsiye ederim, başka bir destek uymadı çünkü
dyaman betul97_ merhaba neye karar verdiniz ?ben de araştırıyorum kiwi koalayı çok beğendim bebeğim çok hareketli .