tazecikanne45 betul97_ o zaman şöyle yapın bi tane o şekilde bi mama sandalyesi alın. Yerinden hiç kıpırdatmazsınız. Bi tane de taşınabilir bi mama sandalyesi alın. Ben dolaptan 150 liraya aldım ikeayı. Ayaklarını çıkarıp yere de oturtabiliyorum
Helincik betul97_ çok ağır ya. Pişman oldum. Evet güvenli falan ama çok yer kaplıyor hem. Daha basit hafif pratik bişi bulun bence
hanimefendii betul97_ Memnun kaldık sağlam bir ürün. Hareketli bebekler için tam olamsı gerektiği gibi. Diğer ürünler çok sağlam gelmedi gözüme. Ek tavsiye olarak ben dolaptan ikinci el aldım. Evde terrrtemiz yapıp kullandım. 0 gibi geldi hemde yarısından da uygun fiyata.
betul97_ tazecikanne45 Sıfır olsa da sorun değil benim için önemli olan güvenli olması. Bebeğim hareketlenince düşmesin tezgaha dönünce gözüm arkada kalmasın
menekse1 Bn kullanıyorum biraz ağır ama sağlam kullanışı açıp kapatmak kolay tüm odalarada taşıyorum zorluğu yok kademeli inmesi çıkması güzel 19 ayligiz rahat bi sekilde oturuyor ben severek kullanıyorum
gg3848 betul97_ ben de bu mama sandalyesini aldım açıkcası ikea tarzı bana güvensiz geliyor kızım hareketli bir de ayak desteği olmayan mama sandalyeleri bebeklerde tendon kısalığına sebep olabiliyor benimde yer sıkıntım yok zaten mama sandalyesini nereye taşıyacağım ki🤷♀️