tugtug Merhabalar, biz motorola tercih ettik hâlâ kullanıyoruz çok memnun kaldık, modeli VM65 full HD olması gerek, yeni modeli çıkmıştır belki, ebebekten almıştık, karşı tarafa sesli konuşma özelliği de faydalı oluyor.
urazmomss tugtug buna bir bakayım görüntü kalitesinden memnun musunuz bir kaç modelde bir süre sonra görüntü kalitesinin düştüğünü yazmışlar bunda öyle bir şey oldu mu
Dygny23 urazmomss bebevodan çok memnunum 2 senedir kullanıyorum sorun olduğunda da çok gizem ilgileniyorlar
urazmomss Dygny23 o markayı gördüm ama nerde satılıyor onu göremedim nerden aldınız birde görüntü kalitesi nasıl iyi mi
tugtug urazmomss yani öyle bir şeyle karşılaşmadım açıkçası, farklı bir model kullanmadığımız için çok karşılaştırma da yapamıyorum 🙏🏻 ben de arkadaşımda görmüştüm bu modeli tavsiye etmişti biz de çocuk olunca aldık, daha iyileri vardır belki, YouTube da falan karşılaştırmalar olabilir. Ama görüntü kalitesi bize yeterli oldu.
Dygny23 urazmomss çok çok iyi kalitesi. Trendyolda var. Linkini atayım isterseniz karanlık görüşü de var. Oda karanlık olduğunda bile her şey aydınlık
destinyisall urazmomss weewell monitörlü ben memnunum çok araştırdım ama wifili almak beni biraz tereddüte soktu o yüzden bu şekilde aldık
urazmomss destinyisall benim çocuğumu bırakacak kimsem yok wifili olursa en azından uyurken telefondan bakar markete falan giderim diyorum ondan wifili bana daha iyi gibi geldi
aloeveraaa destinyisall yani kamera bikaç saniye geç geliyor, sd kartla günlerce haftalarca kayıt yapabilirsiniz bir de cloud var saniyelik dakika aralıklı kayıtlar da alıyor. ben baya memnunum (c4 shaomi )