mybeautifulchildren Adetim 5 gün gecikti 3 gün önce test yaptım negatifti ama hâlâ olmadım 🫣 midemden rahatsizdim kaç gündür ishaldim acaba ondan dolayı mı gecikti anlamadım ne yapsam acaba
aselimmmmmmmmm mybeautifulchildren Geçen ayda ben böyle post açtım 2 gün sonra olmustum bir çok kişi geciktiğini yazmıştı genel herkes olamıyor geç oluyor
asenauras mybeautifulchildren ya şaka gibi benimde reglm 7 gün gecilti, daha bebeğim 5 aylık böyle bi şok yaşamak istemiyorum. Daha doğumun tramvalarını bile atlatamadım. Test yapmaya korkuyorum. Belim ağrıyor karnımda kasılıyo gibi reglinin belirtisi car ama kendisi yok çıldırıcam
hava12 mybeautifulchildren benim de 1 gün geçti 4 ay önce doğum yaptım korkuyorum şimdi 🤦♀️ Diğer aylar oluyordum 1 gün gecikmeyle bir şey olmaz inşallah planlı ve dikkatli bir şekilde ilerledik
mybeautifulchildren 01asya01 aslında ihtimal yoktu ama her ihtimale karşı test yaptım negatifti, onun haricinde adet olacakmisim gibi belim ağrıyor 2 günden beri ama hâlâ gelen giden yok 🙄
Elayberosmom mybeautifulchildren ay bende aynı durumdayım 6 gün oldu karın bel ağrısı ama gelen giden bir şey yok. Test negatif kan negatif 🙂
birssorumvar Aynı durumdayım ya. 5 gün oldu gelmedi hala. Dün test yaptım negatif çıktı. Bugün kan verdim inşallah çıkmaz hiç planımızda çocuk yok çünkü 😩
mybeautifulchildren birssorumvar kan sonuç ne çıktı ? Benimde 2 tane var daha da istemiyorum Rabbim olmayanlara versin 🤲
elaa2 Benimde 4. Günüm bugün bende olmadım niye böyle oldu anlamadım test yapmaya cesaret edemiyorum 🫣
DUOLAG012430 Ya genel birşey mi var herkeste aynı sorun yediğimize içtiğimize bişey mi yaptılar noluyooo😂😂 dün olmam gerekiyordu olmadım bende ufak bir korkmuyorum değil yaniii 😱😕😂
mybeautifulchildren DUOLAG012430 bu kadarı da tesadüf olamaz demi 😀 ay inşallah hemen oluruz yollarini gözler oldum canım adet nerde kaldın 🤭
DUOLAG012430 mybeautifulchildren ya vallahi bu nedir arkadaş böyle kasıklarda ağrı var hafiften ama herhangi bir harekete geçme yok 😂😂😂 şu şekil 🤯🤪 kafayı yicez hep beraber 😂😂
mybeautifulchildren DUOLAG012430 benimde aynısı benimle inatlasiyor sanki gelmemek için 😅🫣 bugünde test yaptım yine negatif çok şükür ama gelen giden yokkk
cnuryasar Valla bende 12-13 arası olucaktım daha olmadım dünde bugünde test yaptım negatif ay bilmiyorum 9 aylık daha kızım 2. Hiç gündemde değil noluyor noluyooo
mybeautifulchildren cnuryasar benim 2 tane var bacım daha istemiyorum valla Rabbim isteyenlere versin 🤲 bende 11 ine olmam gerekiyordu ama olmadım 🫣