TospikEmirr Kızlar sağlık ocağında dün bebeğim için demir ilacına başlamamız gerektiğini söyledi. Ocean diş karartma yapmaz dedi bizde aldık ama google den baktım bi sürü şikayet var. Kabızlık , vücutta kızarıklık gibi şikayetler.Şüpheye düştüm şimdi
mgizem TospikEmirr Ocean kullanıyorum 7 aydır hiç bir sikayetle karşılaşmadım ben çokta memnunum diğer tüm vitaminleri de o markadan alıyorum ama yine tabi karar sizin sonuçta bebekten bebeğe değişecek şeyler bunlar
TospikEmirr nebutantana30 memnun kalanda var şikayet eden de var verecem artık ters bişey olmazsa inşallah devam edecem
Seayel Bende kullanıyorum 2. Şişeye geçtik geçeli bir kabızlık oldu anlayamadım bundan dolayı mı acaba
ays45 TospikEmirr mesela bizde de kan değerini iyi yükseltmemiş bende bu konuda memnun kalmadım. Bestiron da kullanabilirsiniz. O da kabızlık yapmıyor
TospikEmirr ays45 peki demir damlasına başlamadan önce kan değerlerine mi baktılar bizde hiç bakmadan verdiler de
Kelebek_45 TospikEmirr bestiron içeriği temiz ve c vitamini destekli değerleri de güzel yükseltiyor ondan alın derim
TospikEmirr Kelebek_45 teşekkür ederim ocean aldım vala inşallah memnun kalırsak devam edicem sıkıntı yaşarsam değiştiririm