yenianne3535 Doktorum önerdi bana takviye olarak sütünü de arttırır dedi ama kullanan var mı? Enerji de verir dedi
nnoktaa yenianne3535 kullanıyorum ocean mummy de kullandım. Ne kullandıysam enerjim yok 😬 oğlum 1 yaşında sütüm var. Enerji ve süt için değil de işte maksat vitamin takviyesi almak olsun diye kullanıyorum 😅
Eminosman_dilek yenianne3535 keşke kullansaydım diyorum 2 yıl oldu doğum yapalı halsizim kansızlık var vitsminler bitti kısaca kendin için kullan zaten süt anne kanından depolanıyor hamileyken imom kullanmıştım tiksindim artık 9 ayda
Eminosman_dilek strawberryshortcake_ yan etkileri yok ise bazen mide bulantısı yapıyor tavsiye ederim eğer ki halsizlik varsa mutlaka kullanın başka vitamin bile olsa delilik ettim ben umursamadım
ulsy123 Emzirme sürecimde kullandım bir yıl sütümü artırdı diyemem tabi ki diğer faktörler de önemli fakat bıraktığımda ciddi bi enerji kaybı yaşadığımı fark ettim yani gerçekten enerjiyi artırıyormuş kullandığım süre boyunca
yenianne3535 Hepinize teşekkür ederim bende bugün başlayacağım sütten dolayı değil de uykusuzluk ve enerji kaybı cok yordu sürekli aglayip duruyorum 😆