ilknrysmn Artık gerçekten çok yoruldum kızlar bebeğim 11 aylık yaklaşık 5aydir geceleri sürekli uyaniyo ağlıyor öyle uyuyor eşimin işi bıçakla makineyle adamcağız uykulu uykulu gidiyo artık uyku damlasi kullanicam yani başka çarem kalmadı gerçekten gecenin 3 4 5oluyo kalkiyor 7 oluyo öyle uyuyor benim de ruh halim değişiyor uykusuzluktan kullanmalı mıyım uyku damlasi😟
kaderbilge ilknrysmn bilmiorum uyku damlasının zararı varmı ama benim kziimda 11 ay 8 gunluguz bizde çok sık kalkıyoruz hatta 4 gündür doğru düzgün gece uyumadim ama hiç uyku damlasi düşünmedim bu gecede 1 buçukta kalktı 3 bucuga kadar oyuncak oynadı uyudu mesela
tuuugc ilknrysmn kızım doğduğu günden beri 14 aylık uyku sıkıntısı yaşayan anne babayız. Daha şöyle kesintisiz 3-4 saat uyumuşluğum yok gece de 2 saat bi uyursam yetiyor şükrediyorum. Öyleyken uyku damlası asla düşünmedim. Yapmayın etmeyin bu damlalar masum değil. Çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın bi yerde okumuştum içinde antidepresan tarzı şeyler olduğu için çocuk uyumuyor bayılıyor diye. Biz ki ek gıdaya geçince çocuğa her şeyin doğalını temizini yedirmeye çalışırken şampuanını deterjanını organik alırken çocuğa içinde ne olduğu belirsiz ne gibi hasar bırakacağı belli olmayan uyku damlası vermek ne kadar mantıklı? Yapmayın etmeyin.. sabredin 💖
3kedili2bebekli ilknrysmn uyku damlaları bitkisel degil bitkisel denilenin içinde de Melisa özü ekstresi falan var Melisa da zaten yapay, ayrıca çok zararlı bunun yerine 1 ay daha uykusuz kalacaksiniz desteksiz uykuya geçirip gece beslenmesi su içmesi varsa kesip 1 yaş sendromunu atlatip rahatlayacaksiniz başka yolu yok malesef uykusuzluk çok zor biliyorum ama inanın başka hiç yolu yok
Asikiz19 ilknrysmn Çok çok haklısınız inanılmaz zor birşey uykusuzluk. Benim bebeğim 16 aylık gündüz sadece yarım saat uyuduğu oluyor ki siz gece uyumuyor diyorsunuz ama bence kesinlikle vermeyin o damlalardan. Uyku ilacı gibi birşey onlar. İleride Allah korusun asla olmasın ama bir rahatsızlığı olursa kendinizi yersiniz o yüzden mi oldu diye.
Deletedmom_223 Kafayı sıyıracam bende 4.ayindan beri saat başı kalkıyor ,dünden beri de yatmaya gecemiyor dün yemin ederim gündüz sadece yarım saat yattı ,şimdi de 5ten beri ayakta sinirlerim tavan yapmış durumda uykusuzum kafayi yiyecem ya daha 8.5 aylık 🤦🏻♀️😔
ilknrysmn Deletedmom_223 bende öyleyim 11ayligiz 5aydir geceleri sürekli uyaniyo ağlıyor 2 3 gibi uyanıyor 5 6 7olmadan uyumuyo artık son çare uyku damlasi kullanicam valla bitkisel olandan ne uyku kaldı ne birşey uyku düzeni Kurana kdr devam edicem sonra bırakırım
Deletedmom_223 ilknrysmn vallahi çok zor bir durum ya şuan o kadar sinirliyim ki yatmıyor yatmıyor.Hadi tamam yatma bişey demiyorum gündüz de bir su içmeye bile gidemiyorum tuvalete gidemiyorum kıyameti koparircasina ağlıyor.Artik çok yoruldum.Damla ne düşünüyorsunuz peki
ilknrysmn Deletedmom_223 bay bay night damla var onu düşünüyorum nasıl sizce TV reklamda filan çıkıyor kalitesiz birşey degil bence sizi o kdr iyi anlıyorum ki bende öyleyim ne ev işi ne tuvalete bile gidemiyorum tek çocuk olmasına rağmen kendi kendine oynamıyor sürekli beni istiyor yanında saçımı topluycak vakti bulamıyorum
ilknrysmn tuuugc doğru diyosunuz ama içinde antidepresan olsa reçetesiz imkanı yok satılmaz eczanede çalıştım kısa bı sure bitkisel asla ilaç değil dediğim gibi uyku damlasi olarak satılan şeyler asla reçetesiz satılamaz herhani bı doktor da yazamıyor 🙂
someone123 Uyku damlası asla işe yaramıyor boşuna kullanmayın sadece ilk uykuya geçişini kolaylaştırıyor gece sık uyanan bebeğe bir çözüm sağlamıyor. 23 aylık bebeğim hala saat başı uyanır emzirmiyorum karnı tok bir derdi yok 23 aydır kesintisiz uyumak ne demek bilmiyorum hatta hiç 3 saat kesintisiz bile uyumadım
Deletedmom_223 ilknrysmn bende iki çocuk büyük 4.5 yaşında o da sürekli ilgi oyun istiyor evin içinde deli gibi dolanıyorum artık.Bilmiyorum bende bakayım daha önce hiç damla vermek aklımdan geçmedi açıkçası
ilknrysmn 3kedili2bebekli gece karnını doyuruyorum altını temizliyorum her gece aynı durumu yaşıyorum sabahları uyumuyor bile öğle uykusu da yok kendi akrani çocuklar günde iki kere uyuyo bu uyumuyo ona rağmen gece deliksiz uyumuyor
tuuugc ilknrysmn ve asla da bitkisel değil. Bizim de doktorumuz sakın inanmayın böyle şeylere sabredin dedi çünkü biz de bu çocuk uyumuyor hasta mı diye o kadar çok doktora gittik ki. Gerçekten sadece sabretmemiz gerekiyor. Minicik bedenlerine bunu yapmaya hakkımız yok ..
tuuugc ilknrysmn ilk olarak gündüz uykularını yoluna koymaya çalışın gündüz yorulduğu için gece uyuyamıyor zaten. Uyku penceresine dikkat edin bide öyle deneyin
3kedili2bebekli ilknrysmn heh esas problem orda bıraksa da geri döndürmeye calismaniz lazım gündüz çok yoruluyor çok yorulan çocuk gece kesintisiz uyuyamaz 🥺
ilknrysmn tuuugc inşallah dediğiniz gibi düzelir o kdr çok yorgunum ki deliksiz uyuyamadigim için 24saat de yatsam uykusuz kalıyorum bu yüzden ona da zaman ayiramiyorum
tuuugc ilknrysmn sizi o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten tek çocuk gurbetteyim tek sıfır ekran büyütüyorum uyku büyük sıkıntı bazı geceler ölmüş gibi çocuğu bile duymuyorum bide benim ki sabaha kadar hep meme de olmak istiyor gerçekten anlıyorum laf gelişi değil. Uyku penceresi çocuk kaç aylık ilk uyandıktan sonra kaç saat uyanık kalmalı o saat aralığı mesela benim kız 7.7buçuk gibi kalkar sabahları 2,5 3 saat anca dayanır bide biz de öyle bişey ki kimle uyuduysa uyanana kadar onu yanında olsun ister o uyuyunca hiç bi iş yapmayın siz de yatın yanında evet biliyorum ev çok dağınık hiç bir iş yapılmıyor boşverin yapmayalım o uyanıkken yapmaya çalışın yanında oturun dinlenin
ilknrysmn tuuugc uyanıkken hiç yapamıyorum evim klimali diğer odalar soğuk mecbur o uyurken şıp şak yemek temizlik yapıyorum