Gokce320 Bebekleriniz bu ayda boyu kilosu kaçtı benim oğlumda 3 buçuk aydan beri aşırı red durumu var emmeyi komple bıraktı biberonu da bıraktı zorla içirmeye çalışıyorum geceleri uykusunda sadece rahat içiyor yine ona rağmen birazcık kilo almış bu ay bu red durumu bu kadar aylar sürüyor mu ya ağzını bir kitliyor açmıyor böyle olup çözüm bulan var mı uyanık olduğu zaman en fazla zorla 60 içiriyorum günde iki kere 60 ml mamayla duruyor geceye kadar aslında gece vermek istemiyorum artık ama gündüz beslenmiyor diye gece uykusunda da iki kere besliyorum uyku sersemi sadece rahat içiyor çünkü artık huy mu edinmiş anlamadım hiç bir şeye ağzını açmıyor çok zor bir durum
cenalasaf Gokce320 Benim bebegimde yapiyordu aynisini memeyi red etti biberonuda istemiyodu biberon basligini degistirdik aynisini aldik yine yemesine basladi mamasinida degistirin olmadi gundueri bende sıkınti yasiyorum geceleri uyku sersemi daha rahat yiyor benim bebegimde
Gokce320 atlasbaki 7800 ilk üç ayık iştahlıydı 6500 kiloydu 3 aylıkken o zamandan şimdiye işte anca uykusunda arabada falan içirebiliyorum gözünü açtığı gibi asla istemiyor bir daha biberonu o ağlıyor içmicem diye onunla bir bende ağlıyorum bu kadar ısrarcı olmasam pes etmiş olsam asla geceye kadar ağzına sürmez
atlasbaki Gokce320 aslında kilosu iyi benim oğlumda 6 aylıkken 7.500 dü hemşire normal dedi benim oğlan 1 ay aynı kiloda kalmıştı düşünün
Gokce320 guneyokyanus Oh maşallah keşke benim oğlumda biraz iştahlı olsa 10 saat 15 saat aç duruyor nasıl dayanıyor bilmiyorum
guneyokyanus nursnmh teşekkür ederiz yeni tadıma başladım 1 hafta oldu onun dışında ful anne sütü hiç mama içmedi
Gokce320 atlasbaki evet kilosu yine de iyi şuan ama benim uğraşmamla oluyor 60 ml mamayı 1 saatte zor içiriyorum 10 ml içip içip bırakmıyor ek gıdaları da reddediyor hep uyusunda öyle besliyim diye bütün gün onu doyurmakla günüm geçiyor saatler sürüyor açlıktan hiç ağlamıyor da nasıl dayanıyor bilmiyorum ilk 3 ay tam tersi aç kaldığı an ortalığı yıkardı anında içmek isterdi birden neden böyle oldu anlamadım çok üzülüyorum diyorum yesin içsin yeter ki zayıfta olsa olur da ağzını kitliyor açmıyor ona üzülüyorum en çok
atlasbaki Gokce320 benim de böyle ilk üç ay meme delisiydi etrafı tanıyınca seyretmek istiyor onunla oyun oynayarak ek gıda vermeye çalışın ben öyle yapıyorum kendim yiyormuş gibi yapıp ona veriyorum kaşıkla sevmiyor elimle yediriyorum
Gokce320 cenalasaf çok zor oluyor ya bende biberonu değiştirdim biraz düzelmişti sonra tekrar aynı yapmaya başladı her mamayı da denedim hepsine aynı yapıyor sizin şuan düzeldi mi kaç aylık bebeğiniz
cenalasaf Gokce320 duzeldi sayilir mamayi biraktikca baska mama deniyoruz 5.ayina girdi erkek bebek 62cm 6.300 kg
zuleyhali Erken dogum prematur bebek ,erkek, duzeltilmis 10 aylik 7 bucuk kilo 68 cm yani normal bi bebegin 6 aylık görünümünde
ozgecim Gokce320 bizim de 40ından beri red var hepsine. Gündüz de uykusunda besliyorum öyle bir yol buldum yoksa aç kalıyor