akgrrr 6 ay bir haftalık bebeğim var kızlar. Yüzüstüne çok güzel dönüyor zaten çok hareketli 4. Ayda başladı dönmeye ama yüzüstünden sırtüstüne dönüş yapamıyor çoğu zaman yardımla oluyor çok nadir kendisi yapıyor normal mi erken mi
gizem6767 akgrrr benımkıde oyleydı sanrm bence normaldır yaa daha çok hareketleri davranışları degısıcek
amazontuba akgrrr 6 ay 11 günlük önce yüz üstü dönmeye alıştı bi iki haftadır rahat şekilde sırtüstü geri dönebiliyo. Ama emeklemeye dair hiç bi belirti yok🥲 her yere döne döne gidiyo. Hepsi ayrı bi alem bebişlerin. Yapamaz dediğimiz şeyleri 1 günde öğreniyorlar valla
gmz10 akgrrr 4,5 aylık bizim de tam tersi, yüz üstünden sırt üstüne dönüyor ama sırt üstüyken yüz üstüne dönmüyor😅
akgrrr gizem6767 bazen de yapabildikleri halde isteksiz oldukları için yapmıyorlar öyle mi acaba diyorum belki de biraz daha zaman lazımdır zorlamak da istemiyorum teşekkür ederim 🙏
akgrrr amazontuba bizimde poposunu kaldırıp kendini attırıp gitmeye çalışıyor ama çok yolumuz var 😅 sağlıklı olsunlarda herşeyi yaşarız inşallah zamanı gelince biz anneler biraz sabırsızız ve biraz da endişe yüklü ben hep izleyip izleyp bişey bulmakta bir numarayımdr. Çok sağolun bu arada
amazontuba akgrrr haha hangimiz değiliz ki 😂 benimki de bişeyleri eline alıp güzel tutmaya yeni başladı bazı becerileri geriden bazıları erken oluyo, 🥰 hepsi büyüyecek öyle ya da böyle Rabbim sağlık versin hepsine
zynprvlfsn Benim bebeğim 6.5 aylık , daha yan doğru düzgün şan dönmüyor bile, dün sırüstünden yüzüstü döndü, daha yapmadı. Canı ne zaman isterse yapar sanırım. 😄