papatyatanesi Kızlar şu an ben Samsung A24 kullanıyorum, ıphone hevesim vardı bana memnun kaldığınız modellerden önerir misiniz😍
biroglanannesii1 papatyatanesi 12-13-14 ve en son 15 pro max olarak hepsini kullandım. Şu an 15 pro max kullanıyorum. Memnunum. Ama fiyat fazla derseniz de 14 pro max tercih edebilirsiniz.
arbcummu papatyatanesi bende tavsiye üzerine 13 aldım memnunum fiyat olarakta iyi bende androidden geçtim
songulcandas Ben 13 kullanıyorum çok memnunum önceden bende Samsung kullanıyordum android kullandıktan sonra ilaç gibi geldi 😅
hemshireanne papatyatanesi 8 kullaniyorum memnunum. Androidden katkat iyi😁😁 paraniz en son hangisine yetiyorsa alin. Hepsi iyi. Ben 14 pro almayi dusunuyorum. Promax cok buyuk ele sigmiyor🥲
demir2606 papatyatanesi ben 11 kullanıyorum memnunum ihtiyaçlarımı karşılıyor ama 16 pro istiyorum bakalım gücünüz yetiyorsa düşünebilirsiniz yoksa 13 te güzel
Enlsr papatyatanesi 15 pro kullanıyorum valla memnunm kuzum sanırım 14ler piyasan kalkmış sıfırını bulması zor olabilir
hemshireanne papatyatanesi artik gelmiyor. Yani 8 almanizi tavsiye etmem. Sadece iphone 8 bile androidden daha iyi demek istedim😁