minervadefne Ya kafama takıldı şimdi ben seviyorum misafir gelsin falan arkadaş gelecek yarın kızlarımız arkadaştı bizde arkadaş olduk falan sevdiğim de biri çekineceğim biri değil. Bir kaç kez gidip geldik kendi evinde olsun bizim evde olsun yani pek ikramlıklardan yemiyor hani çocuklar var zaten durmuyorlar falan hani kimi insan sever çok yer öyle aramıyor diyeyim. Şimdi yarın çağırdım bir kere çay yaptım içemedik onun çocuğu durmadı vs yani telaşeli oldu arada kaynadı bir tatlı yapıp yanına da kahve yapsam olmaz mı ki? Türk kahvesi seviyor da kahveyi
anneann minervadefne neden olmasın cokda güzel olur… Onca hazırlık yapıyoruz çocukla, yoruluyoruz oturup iki laf etmeye gücümüz kalmıyor tadı tuzu olmuyor sohbetin
Doga_sever minervadefne şu abartili hazirliklar yuzunden insanlar birbirine gidemez oldu. Cunku hazirlik icin hali olmayan istese de davet edemiyor. Bu sistem kaldirilmali.
minervadefne anneann dimi şimdi onun küçüğü büyüdü kendi oynuyor ama bu kez bende bebek var 😅 öyle yapayım teşekkür ederim
nilder Bence öyle yapın tuzlu bir şey arama ihtimaline karşı da galeta bulundurun zeytinli falan güzel oluyor çayla boşuna yorulmayın yenmiyorsa
minervadefne nilder limon soslu bir kek yapayım dedim pratik oluyor diye yanına da kahve düşündüm ama şimdi bebeğim var fazlasını gözüm kesmiyor açıkçası durmuyor çünkü
minervadefne tazecikanne45 rahatladım teşekkür ederim çok düşünüyorum böyle kahve kültürüm pek olmayınca herkes çay yapınca ne bileyim ☺️
minervadefne Esoz1110 öyle yapayım madem herkes daha iyi olur demiş rahatça oturup sohbet etmek istiyorum birde bebek var benim yani fazlasını da gözüm kesmedi sohbette edip görüşmekte istiyorum 😅
minervadefne Esoz1110 evet bende beğenmesemde yerim yani hazır olsun kendi yapsın ama işte bana da tuhaf geldi ilk zaman kendi evinde de aynı olunca dedim genel olarak böyle demek ki diye düşündüm
minervadefne Doga_sever evet o ayrı bişey zaten hele toplu misafir geliyorsa daha bir beklenti oluyor
2minika Bencede güzel olur , şahsen ben sürekli gorustugum insanlar hazırlık yapmazsa daha rahat ediyorum , sonuçta muhabbete gidiyorum 🤭
minervadefne 2minika dışarda sohbet ediyoruz ev kısmına çok geçemedik çocukların hastalığından 🤣 ama dediğiniz gibi sohbet için daha çok görüşmek istiyoruz çocuklar bahane yani sohbeti iyi sağolsun işte her gelene bi çay yapılır mantığı var bende o yüzden kahve diyince geçiştirir gibi mi olur diye düşünüyorum ondan bi acaba dedim
2minika minervadefne anladimm , yok kahve de çok güzel , ben hadi kahve içelim diye çağırırım hatta , hiç ayıp olmaz 😅
minervadefne berfin_26 evet pek arası yok dediğim gibi kendi evindeki ikramlıkları da pek yememişti o yüzden böyle daha iyi sanırım ☺️