Baldanadam_ Oğlumun ismi Barlas babası koydu Anlamı Kahraman savaşçı demek öztürkçe isimlerinden , riskli bir hamilelik yaşadım sürekli Rabbim yavrumu kucağıma almayı nasip et diye dua ettim çok şükür şimdi yanımda bu isimde bende çok yakıştı yavruma 🖤
Korungebekalma shiningmother34 Josef Mirza. Mirza soylu kişi anlamına geliyor. Hem eşim hem ben karar verdik. Josefi ben istedim. İbranice bir isim. Yusuf anlamına geliyor. Yurt dişinda yaşadığımız için yabancı bir isim de koymak istedik.
Purpleblueyellow shiningmother34 ben Arapça bir isim olsun istemiyordum Türk ismi olsun istiyordum eşime de aynı şeyi düşünüyordu. Araştırırken bir anda çıktı karşıma olur mu dedim eşime o da kabul etti sağolsun ama ben de ekleme yapacağım dedi 😅😂 ilk ismini ben koydum Ayberk oldu. İkinci ismini de eşim❤️
mehmetalp42 shiningmother34 Mehmet Alp 🐣 Mehmet kayinpederim ben tek gelinim kendim koymak istedim. Alp de çok beğeniyorduk ikisini bir kullanmak istediğimiz için kısa seçtik. Eşimle karar verdik. Yanına Ege, Han veya Mete de düşünüyordum. Ama Alp içimize sindi. Çok beğeniyorum ismini adıyla yaşasın tüm kuzular
mehmetalp42 shiningmother34 burda hikayesini anlatıp ismini yazmamislar merak ettim ay 🤣 Adlarını da yazinn arkadaşlar
Bomgomyaprensivahsikelebek eşimle pastel yeşil tonlarını krem kahve tonlarını yağmurlu havaları vs çok severiz o yüzden ilk ismimi Eylül koyduk 2. ismi de Sare eşim çok istedi sare ismimi kırmak istemedim Eylül Sare🍂 ama 37. haftaya kadar isimsiz bir bebekti çok zorlandık isim bulurken😂😂😂
bebeklielif shiningmother34 40 hafta olmuştu artık isim belli değildi ben çok kararsız bir insanım keza eşimde öyle herkes sormaktan bıkmıştı artık ☺️ iki seçenek arasında kalmıştım herkese soruyordum hangisi olsun diye son gün ertesi gün doğuma gittim eşim başka bir isim söyledi bu olsun dedi bende artık o kadasr bıkmuştum ki tamam olsun yaa dedim herkes şok tabi seçeneklerde olmayan yeni bir isim 😂biz memnunuz son durumdan. Herkesi memnun etmek çok zormuş bu isim olayında siz siz olun kararınızdan emin olun kimseye bakmayın zamanla herkes alışıyor
mematiii shiningmother34 ben koydum ayla diye bi film vardı üç dört sene önce izlemiştim sonra kızım olursa koyarım dedim .Ayla ismi sonradan güzel gelmedi Alya dedim birde arya duymuştum.Arya koydum.İki üç sene önce tam belliydi seçtiğim isim zaten🥰
bebeklielif hopdedik yaaa bizimde öyle oldu son anda hastanede Gökay olsun dedi eşim öyle koyduk hiç akılda yokken. Seçeneklerimizde bile yoktu hatta hiç aklımda olmayan bilmediğim bir isim desem yeridir 😂 ama sonuçtan memnunuz
hopdedik bebeklielif bizde cok memnunuz cevremde tabidifum duydugum da yok cok koyan da gormedim bu son zamanlarda☺️ adiyla yasasin addaslar ☺️
Dedektifgadget shiningmother34 Elif evlendigimizden beri istiyorduk Vera yi ben bir kanalda gördüm hoşuma gitti sonra birçok yerde hep karşıma çıktı insanlar nick olarak bile kullanıyor öyle böyle derken Elif Vera ismini koyduk kızıma 😅😍
asilkader defnevedoruk sen bensin 50 tane isim değişti sonra içime sinmedi. En son Asilde karar kıldık. İki hafta sonra da doğdu kuşum
moba shiningmother34 Buğra, eşimle birlikte karar verdik Satuk Buğra Han; ilk Müslüm Türk hükümdar. Detaylı şekilde araştırınca hem Türk hükümdarlığı hem de islamiyeti kabul edip yaşayışı etkiledi…
arven2024 shiningmother34 eşim yüzüklerin efendisi filmini çok sever bizde kızıma aragonun aşkı Arwenin ismini koyduk 🥰
zerda_arven arven2024 benim kızımın ismide arven ravza arven deriz ravzayi kayınvalidem koydu arveni ben şuan kızım 9 ay 6 gunluk
annevebebegiii__ shiningmother34 eşim ile sevgiliyken evlenirsek çocuklarımızın ismi ne olsun demiştik,kız olursa erkek olursa ne koyacağımızı o an düşünmüştük. Oğlumuz oldu ismi Yaman ❤️
emosss__ shiningmother34 bizde ortak gibi karar biraz zor şartlarda nişanlandık düğün hazırlıkları falan oldu utku ismine karar verdim çünkü anlamı bizi anlatıyodu zorluklarla kazanılmış demek, daha sonra tam herşeyi toparladık depreme yakalandık kuzenimi kaybettim onun adını eşim ekledi yunus utku oldu 🥰🌸
suzancvl Benimde kızımın ismi zümra bnmde hep bi kızım olursa adı zümra olsun istyodum eşimde beyza düşünüyodu sonra eşim senin istediğin olsun dedi ve prensesimin adı zümra oldu 4aylık şimdi anlamı güzel ahlaklı zeki bilgili başarılı arapça kökenliymiş😍
mirahmet shiningmother34 kayınbabam beni çok seviyor ismi Ahmet bende mir ismini seviyorum (kayınbabam köy ağası mir ismi de ağa demek ve oğlum oldu mir Ahmet yaptım 🥰🫠
serendipity16 shiningmother34 aslında pek fazla bir hikayesi yok sadece ben kız olacak diye bayağı inanmıştım 😀 hatta eşimi de inandırmıştım sonra erkek olunca hiç aklımızda isim yoktu kızın ismi belliydi sonra ben böyle bakarken yağız ali ismi önüme düştü o an böyle Allah kalbime düşürdü gibi bir şey ondan sonra başka hiçbir isim düşünmedim başka isme de ısınamadım. eşim aslında doğana kadar hiç Beğenmemişti ama şu an kendisi de çok seviyor
CocukluKadinManifestosu mhrmh Ben de kendimi bildim bileli, diziden bağımsız olarak Mihrimah ismini çok severdim. Eşim de sevdi. Bir de Feza ismini çok beğeniyorduk. Hangisi olacak diye karar vermekle uğraşmak yerine ikisi olsun dedik. Şimdi 26 aylık Mihrimah Feza’m. 😍 Sizin Mihrimah’ınız ne kadarlık? 🌸
mhrmh CocukluKadinManifestosu 12.5 aylık Mihrimah Lina ☺️ Allah bağışlasın adlarıyla yaşasınlar evlatlarımız ☺️