shiningmother34 3,5 aylık hamileydim ama biz en baştan herkes hissediyordu kız olduğunu doktor da 12. Hafta kontrolü biz sormadan kız dedi direkt cinsiyet şeyi de olmadığı için, isim düşünüyorduk ama hiçbir içime sinmedi. Eşimin de benimde. Bi anda otururken annemde aklıma Güneş geldi. İsim bile düşünmediğim bir andı. Eşime sordum. Tamam güzel dedi. Sonra kızım doğdu koyduk. Ezanlı olarak ismi Zehra Güneş. kimlikte güneş. Ezanlı ismini kimseye söylemiyoruz eşimin ailesi ve benim baba tarafımda hacı hocacı sapkın çok diye aklınızda bulunsun 😬 Zehra ay ışığı yüzlü. Demek güneş de güneş zaten. Sonra biz eşimle eski ni fotoğraf video mesajımızı bir paylaşımımızı göre göre gördük ki arkadaşlar biz 1 haftalık sevgiliyken gizlice sol göğsümüze baş harflerimizi dövme yaptırmıştık. Birinde ay birinde güneş olacaktı. Son anda eşimle baş harf ve kalp yaptırmaya karar verdik kroca 🤣 en sevdiğimiz ve bizim şarkımız dediğimiz mithat körler güneşimi kaybettim gözlerini görmem gerek🤣 elli tane güneş içeren kıyafet alınmış story atılmış hepsi bilinçsiz şaka gibi biliyorum. Yani tevafuk olmuş oldu çok güzel oldu hamile olmak istemiyorum ama hamile gibi hissediyorum çok yenidir varsa da oğlum olacağı içime doğuyor son zamanlarda nedense 🥺 isim önerileri kapayım dermişim hhahahahaha