ikibaloglanannesi shiningmother34 Ben koydum oğlumun adını. Babasının adından esinlenerek Kutay koydum💙 Şu an kızıma hamileyim 6 aylık onuda abisinden esinlenerek Ayza koyacağız🌸
ellerimt0mbikt0mbik shiningmother34 Ablamla isimlere ve anlamlarına bakıyorduk,sesli sesli okuyordum ben,annem kanepede uyuyordu,oğlumun ismine gelince kalktı bu olsun dedi geri yattı uyudu.🤦🏻 İşarettir dedik ,koyduk😅
serguzesthanim shiningmother34 Aklımızda birkaç isim vardı ama hem etrafımızda olmayan hem de çok popüler olmayan bir isim koyalım dedik. Cihan ismini ben eskiden beri severdim, ortaklaşa karar verdik ve oğlumuza Cihan ismini verdik. Sonrasında baktık ki dizilerde bi Cihan ismi aldı başını gidiyor :))
Zeliff shiningmother34 pandemi döneminde bi ara tam kapanma oldu ve eşim yaklaşık 30-40 gün işe gitmekişti. O sıralar zaten hep evdeyiz ne yapalım ne edelim derken birde ramazan girdi eşim ’hadi bana Kur’an okumayı öğret madem" dedi. Cüzde harflere çalışırken “Elif ne güzel isim aslında” diye konuştuk belki ilerde bir kızımız olursa Elif koyabiliriz dedik. Ben meğer onları konuşurken bir aylık hamileymişim. Başka bir isim düşünmedik erkek olur diye de düşünmedik Elif olarak kaldı🩷
hln81 Hasekihurremsultan1 hangi sayfadaki kapi susu benim yaptirdgm falan mi acaba kizimin adi cunku 😂☺️💗
gamze08 shiningmother34 kızımın adı Mihrimah 🌸 eşimle sevgililik dönemimizden beri hayal ederdik bi kızımız olsun adı bu olsun acaba nasıl bişey olur diye 🙂 evlendik 8 yıl sonra geldi bize ama isminden hiç vazgeçmedik kız olacağını öğrendikten sonra ismi ne olsun diye düşünmedik bile, dedik zaten belli 🫠 ayın ve güneşin sultanı anlamında Mihrimah 🌙🌞 hepsi adıyla yaşasın inşallah 🙏🩷
gamze08 shiningmother34 evet evet sultan sülaymanın kızı 😀 bizim kızı gören adını duyan da dalga geçiyo bu mu sultan şimdi diye (baba tarafı akrabaları) 🥺
asilegealkis shiningmother34 uzzzun arayislar sonunda zorla Asil ismini buldum ve tutuldum erkke olursa babasi koycakti ama karar veremdi en son ben ikna ettim ve asil oldu sonuna ege de ekledik😂
maysamoms33 shiningmother34 Kızımın adı Maysa Lina birini ben istedim birini babası önce Lina demiştik ama çok sade geldi sonra eşim maysa ismine denk gelmiş birleştirip koyduk çok hoşuma gidiyor çevremde hiç Maysa ismi duymadım daha 🥰
ummacelya shiningmother34 kizimin adi AÇELYA 7. Sınıfa giderken küçük kardeşim 1. Sınıfa başlamıştı sıra arkadaşıyla tanıştırdı kizin adi da açelyaydi okdr güzel beyaz tenli bir kizdiki ismine bayilmistim hep aklimin bi kenarindaydi evlendim kizim olacagini ogrendim dusunmeden açelya olacak dedim ve oldu kar gibi çok güzel bi melege sahibimm 🥰😍
Zeynep-gerda shiningmother34 ismi Zeynep Gerda iki isminde ben verdim aslında 7 aya kadar Zeynep Deniz olacaktı ama rüyamda rahmetli babam isminin melek gerda olmasını istedi epey zor bir hamilelik geçirdim sürekli şiddet falan derken ismin anlamına baktım korunmuş kul, insan anlamına geliyordu eşimde onay verdi öyle işte 😊
alev001 @shiningmother34 eşim katti kizimin ismini 1tane kızım oldu çok şükür 4erkekten sonra kızı buldum eşimde bana supriz yapıp benim ismimi katmış ilk sevdiğim kadın sensin son sevdiğim kadın da kızım o yüzden kızıma sevdiğim kadının ismini kattım dedi 🩷