amineafraakkaya Hayırlı geceler kızlar doğum yapalı tam 3 ay oldu doğumdan sonra bir kere adet gördüm aralık 10 da şuan Ocak 13 ve ben hala adet olmadım yeniden hamile olucam korkusu yaşıyorum sizce gecikme normal mi korkmalımıyım lütfen fikir verin kafayı yicem
Kerem_k1 amineafraakkaya doğumdan sonra adet düzensizliği 1-2 sene devam edebilir. Korunuyorsanız pek endişe edecek bir durum yok. Şüpheniz varsa kan tahlili yaptırın.
zhrrvz amineafraakkaya doğumdan tam 6 ay sonra adet oldum ve sütüm kesildi adetim bitti tekrar sütüm geldi 🤨 sanırım düzensizlik normal özellikle de emziriyorsan
ertugrul509_ amineafraakkaya bence işi riske atmayın normal yolla korunmayın benim bebeğim şuan 10 aylık bende hala olmadım doktorum 2 seneye kadar olmayabileceğini söyledi ama yinede işi şansa bırakmamak gerek
_YanakReisinAnnesii amineafraakkaya sıkı korunuyorsanız eğer düzensizliktir ama saldım çayıra bir durum varsa hamilelik riski elbette ki var.
Ayla30 amineafraakkaya o ilk olan adet degildir vucut pisligi atiyodur korkma bende 6. Ayda oldum o zamana kadar cok korktum yine hamile kalcam diye dikkat et
amazontuba amineafraakkaya biz korunuyoruz ama yine de 4.ayımda bi korkmuştum düzensizlik normalmiş doktora gitmiştim öyle dedi. 6 aydır 2 ayda 1 olıyorum
_YanakReisinAnnesii amineafraakkaya doğal yol dediğiniz geri çekilme muhtemelen oysa ki böyle bir korunma yöntemi yok. Büyük risk alıyorsunuz.
Ayla30 amineafraakkaya benim oglan 13 aylik bu ay adetim 6 gun gecikti oturdum agladim allaha isyan etmedim ama ilk cocuk ben kendimi ikinciye hazir hissetmiyorum daha