alicenine6 biraz uzun olduğu için. Devam ediyorum buradan. Aylar sonrasında çok zor da olsa karar verdik ama zaman çok kısalmıştı on aylık olmuştu kızım ve o görüntü karşısında her gün ağladık çünkü bir taraf uzadı ve boynu düştü sola baskı okuyordu içerden boyuna .çok nadir olan sütür kapanmıştı ve ameliyat şarttı. Doktorun birine denk geldik ben yaparım ameliyatı ama çok ağır bir ameliyat dedi güvendik okey dedik başka çaremiz yoktu ama keşke zamanımız olsaydı da daha iyi doktorlara gitseydik. Ameliyat çok ağır geçti ah şuan. Bile ağlıyorum aklıma geldikçe yedi saat ameliyat sürdü sonrası daha da vahimdi. Dikişler patladı tutturamadılar dikişi çünkü doktor hanım egosundan eşimi dinlemedi ilk ameliyatta plastik cerrah almadığı için dikiş tutmadı dört kez ameliyat oldu benim kuzucuğum . Bacağından parça alındı yama yapıldı ah daha neler neler. Ameliyatlar bitti çünkü rest çektik hastahaneye her hafta ameliyat dediler artık kavga çıktı baya aramızda doktorlar ile sonrasında eşim Amerikan hastahanesinde bir plastik cerrah buldu ona gittik . Çok şükür o öyle bir insan ki resmen Allah gönderdi bize desem yeriydi. Devlet hastahanesinde dört ameliyat sonrasında Amerikan hastahanesinde ameliyatsız sadece tek bir ilaç ile dikişler kapandı . Kafasında kocaman bir yama var onu da altı yaşından sonra balon yaparız dedi doktor. Şimdilik bitti sadece koca bir yama kaldı.