kelebekmom utkummm Kesin diş sancısıdır o zaman iyice baktınız mı patlamak üzerdedir zamanı gelmiş çünkü. Bizim 6 diş var hepsi arka arkaya geldi çok zordu
Tesla123 utkummm 1 yaş 10 günlük. 11. Aydan beri tek uyku yapıyor. Sabah 6:30-7:00 uyanış. 11:30-12:00 arası öğle uykusu 1.5-2 saat civarı uyur. 19:00 da gece uykusu
utkummm Tesla123 yaa tek uyku olunca erken yatip erken kalkiyo demekki,peki gece nasil cok uyaniyor mu
kelebekmom Tesla123 Aynı bebişlerimiz 😌size zor olmuyor mu 6.30 da kalkmak ben uykumu alamayınca zombi gibi oluyorum 🥲bizde geve 12 de yatıyoruz bana daha iyi oluyo sabah da 10 da kalkıyor ama gece 2882 kez kalkmak şartıyla 😀
mineksu utkummm sabah 07:00-07:30 kalkıyoruz. İlk uyku 10:00-11:00 arası İkinci uyku 14:30-15:30 arası Akşam en geç 20:00 yatış Gece en az 3 kez kalkıp meme emiyoruz.Maalesef çok alıştı.Bende bunu kesmeye çalışıyorum
utkummm mineksu ben gece beslenmesini kestigim halde hala yarim saate bi uyaniyo ne yapmam gerekiyo anlamadim gitti
Tesla123 utkummm evet 2 uyku yaparken de 20:00 de uyurdu 1 saat geri çekti. uyanıyor maalesef ama reflüden kaynaklı ağlarayak uyanıp emziği verince geri devam ediyor. Bu ara sanırım uyku gerilemesi yaşıyoruz çok zor dalıyor uykuya
utkummm kelebekmom alt disler baya kabarmis beyazlasmis gibi ama bi turlu baktirmiyo yakinda cikar gibi ama dogdugundan beri var uyku sorunu anlamadim gitti😐
Tesla123 kelebekmom ben de 7.30 da işbaşı yapıyorum evden çalışıyorum babası da o saatlerde evden çıkıyor birlikte vakit geçirmiş oluyoruz. Tabi ki zor geliyor ama akşam erken yatması daha işime geliyor, dinleniyorum o arada. Kızım da reflüden dolayı sık uyanıyor maalesef
utkummm 16momm hyr kucukken besiginde salliyodum ondandir dedim biraktim degisen bi sey olmadi emmek aliskanlik oldu dedim gece beslenmesini kestim yine degisen bi sey olmadi anlamadim gitti😫uyaninca geri kendi uyumasini bilmiyo sanirim pispisliyorum uyutuyorum
ozr42 utkummm 2 -2 buçuk saat normal hatta toplam ortalama 3 saat uyumaları lazımmış gündüzleri tabi her bebekte bu farklı. Uyanık kalma süreleri gündüz için 4-4.5 saat diyolar.Emziriyormusunuz emen bebek sık kalkar derler. Yada diş geliyosa oda bi etken evin ısı derecesine tabikide . Bazende sebepsiz kalkan bebekler var . Gece uykusu çok bölünğnce haliyle ne verimli oluyosunuzdur ne de kendinizde uykusuzluk zor .
utkummm ozr42 emen bebek sik uyanirlar dediler diye gece beslenmesini kestim degisen bi sey olmadi dis olsa bile dogdugundan beri uyku sorununu asamadimki Evet hem uykusuzluktan agresif ve yorgun oluyorum hemde o da surekli uykusu bolundugu icin hep uykulu hep mizmiz
bisenakillisinzaten utkummm 11 aylık 8 9 gibi kalkıp 11:30 12.00 gibi ilk uykusunu yapıyor . En fazla bı saat uyuyor ve biz bayadır tek uyku yapiyoruz. Aksamda 9 gibi yatiyor. Gece de 6 7 defa kalkar. Sallayarak uyutuyoruz
utkummm 16momm ya nasi yapcam elimden geldiginde destekleri kestim bu kadarini yapana kadar bile cok zorlandim ama pispisladanda durmuyo pispislarken bile kalkip duruyo geri yatiriyom
miraymom2 utkummm kızımda oglunuzla aynı ay ve gün sabah 8 de kalkış 11-12 gibi birinci uyku 4-5 gibi ikinci uyku toplam 1 saat uyur akşam 9-10 gibi uyur gece en az dört kere uyanır
derya0712 07.00-07.30 uyanis 10.30-11.00 ilk uyku 12.00 uyanis 15.30 ikinci uyku En gec 17.00 uyanis 20.30-21.00 uyku Gece kalkmalari sayamiyorum hizina yetisemiyorum yavrumun,cani sagolsun 😵💫😵💫😵💫
utkummm derya0712 canlari tabi sagolsunda uykusunu guzel alamadigi icin hep mizmiz benimki gun icinde sizinkide oyle mi
likeli utkummm 13 Aylık olmak üzere sabah 8:30 gibi kalkar bazen 9’u buluyor gündüz 2 uyku yapıyor genelde 12-1 arası ilk uyku 4-5 arası ikinci uyku. Gündüz uykuları kısa genellikle 30-45 dk arası uyuyor her uykuda. Çok nadir 1 saat uyur 3 aylıktan beri böyle kısa uyuyor. Gece uykusuna 21:00-21:30 arası geçiyor. Geceleri genellikle 2-3 kez emmek için uyanıyor. Şu an diş çıkarıyor o yüzden daha sık uyanıyor maalesef.