uykusuzanne__ thebacim afiyet olsun fırın makarnayı nasıl yapıyorsunuz acaba ben bir kaç kere denedim hiç güzel olmadı 👎
thebacim uykusuzanne__ kızzz bacım ben yapayım da bi ye bayılırsın🤤 makarna diri şekilde haşlanır üzerine peynirli maydonozlu tercihen bol beşamel sos dökülür, en üst katmana da bol kaşar rendele ver fırına, bol peynirli su böreği gibi oluyor 🙂↔️🤭
nilikonunannesii anayimbenn_ otomatik ana kucağı var ona koyuyorum en azından sallanarak iyi uyuyor parça parça da olsa işimi hallediyorum. Yanına kendi giyindiğiniz bir kazak koyun kokunuza alışmıştır ben öyle yapıyorum bazen iyi uyuyor o zaman.
anayimbenn_ nilikonunannesii ben sallamıyorum o yüzden kullanmadım o beşikleri. Kazakta işe yaramadı. Gözünü açıp bizzat bakıyo. Görüyorsa devam ediyor yoksa basıyo çığlığı😂😂😂
Birdunyabircennetannesi uykusuzanne__ Taze fasulye Tavuklu pirinç pilavı Salata Birde çilekli ıspanaklı pasta yaptım oğlum istedi
cLearQueen ikierkekanasii oh afiyet olsun yarasın 😊 ben de cok seviyorum disardan alip yapiyorum ama icindeki kıyma ne kadar guvenilir tartısılır tabi
ikierkekanasii cLearQueen Sağol canım gel beraber olsun. Evet ya marketlerde içine ne koydukları belli değil ama peynirci baba varsa yakınında mantıyı ordan alabilirsin gerçek kıyma var onda
uykusuzanne__ thebacim ay ben çok seviyorum ama yapmadım ya birinde başemel sos katı oldu makarna olmadı
nilikonunannesii anayimbenn_ oo sizin işiniz zor o zaman ben en azından bir nebze de olsa işimi yapabiliyorum 😅