ikierkekanasii cLearQueen Hahah yok valla ben yapmadım kaynanam yapıp yapıp verdi buzluğa atmıştım ordan çıkarıp haşlıyorum
cLearQueen ikierkekanasii oh afiyet olsun yarasın 😊 ben de cok seviyorum disardan alip yapiyorum ama icindeki kıyma ne kadar guvenilir tartısılır tabi
nilikonunannesii uykusuzanne__ tavuk bulgur pilavı yanında da brokoli çorbası ayran turşu 😄 bebekle yemek yapmak çok zor uyudukca gidip ufak tefek yapıyorum akşama anca çıkıyor yemekler😅
uykusuzanne__ Erd_Zynp65 ben çok seviyorum hamur işi ama şekerim var o yiyemiyorum bugün de oruç olduğum için lahmacun. Yapıyım dedim bayadır yapmıyordum
nilikonunannesii uykusuzanne__ çok teşekkür ederim size de afiyet olsun 🥰 evet durmuyor bir de bir salona bir mutfağa gide gele bir hâl oluyorum 🥲
Erd_Zynp65 uykusuzanne__ yaaa Allah kabul etsin seninkide guzelmis lahmacun . hastalık zor ama Rabbim iz bırakmayan kalıcı şifalar versin size
nilikonunannesii anayimbenn_ yemin ederim her gün böyle geçiyor bütün günü yemek yapmakla geçiriyorum resmen parça parça uyudukca kendimi mutfağa atıyorum 🥲
uykusuzanne__ nilikonunannesii çok zor gerçekten o yollardan geçtim ben ağlayarak yemek yaptım günleri bilirim
thebacim uykusuzanne__ istiridye mantarı kavurma, fırın makarna, şehriyeli yoğurt çorbası nasipse✨ beyim de belki salata yaparsa 🤭
uykusuzanne__ thebacim afiyet olsun fırın makarnayı nasıl yapıyorsunuz acaba ben bir kaç kere denedim hiç güzel olmadı 👎