bebekecroannesii ben oğlumu aglatmadan kestim ama oğlum 2 buçuk yaşındaydı küçük değildi artık ağlıyordu herseyi kızıma hamileydim doktora gidiyordum sürekli kontrol için Bi gün doktordan gelince öğlen uykusuna geccekti meme etmeden asla uyumazdi annecim doktor krem sürdü dedim limon sürdüm göğsüme emdi hemen yüzünü eksitti hadi sarılıp uyuyalım dedim tmm dedi hemen uyudu gece de aynı şekilde istedi sürdüm krem var dedim aldı yüzünü eksitti sarıldık uyuduk ve ilk kez o gün deliksiz uyuduk ana oğul. Bu limon Salca vs sürmek doğrumu bencede değil yalan yok ama ben 6 ay boyunca konuşa konuşa uğraştım ayırmayı asla bırakmadı bikere sürmeden denedim.2 yaşındaydı gece öyle.bir ağladı ki apartmandakiler bile sordu noldu gece çocuklu hastalandı diye. Ben çok uğraştım konuşarak güzelce veda etmeye ama olmadı vazgeçmedi en son çare bunu buldum bidaha hiic istemedi. Şimdi kızım 2 yaşında ondada denedim ortalığı yıkıyor asla kıyamıyorum ağlamasına yazık günah yani.2 buçuk yasina gelsin onda aynı şekilde yapacağım inşallah ondada ağlamadan ayırırım.