cLearQueen 3 ay 9 gunluk bu saat oldu uyumuyo delircem memede uyuyo yerine yatirinca uyanip elini emiyo kundak yapsam bagrıyo elini cıkarıyo bu ne atak falan mı of
ketii cLearQueen bu aylarda benimki de sabahlara kadar uyumayıp ağlıyordu. Sütümün yetmediğini düşünerek mama vermeye başladım . Ağlama krizleri bitti ama uyku düzenini oturtamadım hala. Şuan 5 aylık meme+mama gidiyorum . Seninki ağlamıyorsa sıkıntı yoktur geçer
merve034 cLearQueen 1 aylık bebegimde öyleydi meğer açmış mama verdim deliksiz 4 saat uyudu. Bi açlık kontrol edin derim
iremre44 cLearQueen benimki sabah 7 de uyanmıştı öğlen 2 ye kadar yatmadı 2 de 1 saat uyudu akşam 9 A kadar yine yatmadı 9 da yattı 10 da kalktı bu 1 saatlik uykularda totosuna vura vura uzatıyorum hala uyanık 10 dan beri 24 günlük 🥲
efnanveannesi1 cLearQueen 5 aylık memede uyuyor bırakınca çığlık kıyamet heryerim ağrıyooor😢😢 ayakta sallanmıyor kucakta uyumuyor memede alıştı ya nasıl bıraktırıcam bilmiyorum sizede Rabbim sabır versin uykuları büyüdükçe en azından birazda olsa düzene giriyor sabredin
cLearQueen ketii Allah allaaah bak icime dert oldu simdi diger arkadas da oyle yazmis. Kilo alımı ve çişli bezi normal ama yetmiyo olabilir mi acaba ya yine de
merve034 cLearQueen doktor kontrolünde kilo alımı nasıldı ki doktor bisey dedi mi hiç,? En azından bir deneyin mama verin rahatlayıp uyuyacak mi? Sıcak olmasın ortam bide uykuya kaliyorlar
cLearQueen efnanveannesi1 az önce daldı valla bugun yordu nazar mı degdi bilmiyorum artık.. memede uyumaya alismaları kötü oldu herlade ne bilim.. neyse geccek bugunler saglikli olsunlar da
ketii efnanveannesi1 benimki de en başından beri memede uyuyor 5 aylık . Bu saatten sonra değişir mi bilmiyorum
50_ozge_50 cLearQueen şuan aynı durumu bende yaşıyorum 3ay 16 günlük önce böyle değildi 1hafta 10gündğr böyle gece de kalkıyor ağlayarak zor uyuturum
Minikprenses_1 cLearQueen masallah canım benimkide 3ay 3günlük dediğin gibi atak haftasındalar sanırım emerken uyuyor yatırınca yada gazını çıkarmaya çalışırken hiç uyumamış gibi açıyor gözlerini gece uykusuna 12gibi zar zor geçiyoruz 😅