iki_prensesannesi Esen3536 zeka testi yaptırabilirsiniz çok güzel böyle birsey en azından ona göre yonlendirilirsiniz .
Esen3536 iki_prensesannesi tesekkurler nasil yanu nereye gidip nasil bir yol izlenir bilgniz var mi ?
iki_prensesannesi Esen3536 çocuk pskiloglari yapıyor bende düşünüyorum da kızımın 3 yaşına gelmesini bekliyorum o yüzden araştırmıştım sizde bı pskologa danışabilirsiniz böyle eğitim kurumları falanda yapıyor bildiğim kadarı ile
Ozzggee Esen3536 bu yaştaki çocukların hafızası çok kuvvetli oluyor o yüzden 2-3 kere aynı kitabı okuyunca hepsini ezberliyorlar . Benim de oğlum aynı şekilde kitabı eline verseniz okuyormuş zannedersiniz. Halbuki okumayı yazmayı bilmiyor ezberlemiş hepsini
Esen3536 niluna evet hepsi ayni degil cocuklarin sizin cocugunuzun baska seye ilgisi vardir ben hergun yatmadan iki kitap okuyorum ve bir masal dinliyor asli gorevim 😀😀
Mavigokyuzu Esen3536 benim oğlum da 2.5 yaşında ve uzun bir süredir böyle. Ben de bu yüzden sürekli kitap alıyorum 😅
Mavigokyuzu Esen3536 umarım büyüdüklerinde de böyle olur. Kitap seven insan kötü insan olmaz. İyi insan olsunlar, kalpleri iyilikle dolsun inşallah
Minigim38 Esen3536 sevdiği kitapları şarkıları ezberliyorlar benimki 26,5 aylik 4 şarkı 3 kitap biliyor 😅 işine gelmediğini bilsede söylemiyor ama
forumgurmesi Ezber yeteneği var demekki ne güzel. Benim kızımda 22 aylık olacak 4-5 tane çocuk şarkısı ezberlemiş mırıldanıp duruyor :)