Sonsuz18 beyzanuroz peki bırakınca gittimi kilonuz kaldı mı boyuunuz kaç nerden aldınız nasıl kullandınız
beyzanuroz Sonsuz18 gitmedi aynı kilodayim 1.63 boyum normalde 60 kilo olmam lazım ama ben 52 de kaldım bıraktım ilacı yeterli geldi kilom bana internetten bayandan satın aldım 1150 tl
sessi kumsal33 benim bir tanıdığım vardı boyu çok uzun 175 38 kg idi ne yese yapsa olmuyordu en son psikiyatriye gitti biökaç tane ilaçla bir iki ayda 10 kg aldı o aldıysa herkes alır diyorum araştırın isterseniz bi
Aden123 Pasa-2727 şuan evde değilim atamıyorum görüntü fakat sipraktin diye yazarsan çıkar canım içinde ölçeği var ben bir ölçek kullanıyorum, üç ayda 9 kilo aldım 45tim şuan 54 55 arası gidip geliyorum düzensiz kullandım iki haftadır
hepoyleolurzaten___ Aden123 emziren anneler kullanabiliyor mu ve çok uyku yapar diyorlar kızım zaten uyumuyor duymazsam uyandığında çocuğu
Aden123 hepoyleolurzaten___ emziren anneler kullanıyor mu bilmiyorum onu bi doktora veya eczacıya danışabilirsiniz , bende uyku halsizlik yapmadı ama her insan da farklı etkileri olabilir.