lagerthaa Kızlar artık kafası kızarmış konaktan duş öncesi zeytinyağı sürdüm bebek yağı sürdüm geçmedi saçları zaten hiç yok kele yakın bir bebek tarak kullanmıyorum o yüzden ne yapsam geçer ?
utkummm lagerthaa ben bebe yagiyla masaj yapiyodum elimle sonra 10 dk bekletiyodum ince uclu bebek taragi oluyo ya onla tariyodum dus aldiriyodum dustan sonra tekrar tariyodum cikiyodu biraz daha konak dustan sonra bile
askbebegimmbenim lagerthaa tarak kullanman lazım zeytinyağı dur ovala biraz 10 20 dk beklet TARA O SEKİLDE Bebek için taraklar var sık uçlu onlarla tara yoksa çıkmaz
Banumete lagerthaa konak tarağı ile yağ ile yumuşatınca taraman kaldırman lazım benim oğlumdada vardı sabah akşam yağ sürüp tarayıp sadece başını yıkıyordum geçti bir süre sonra azaldı hep tarakla almalısın konakları başından yoksa çoğalır
Hatice7 lagerthaa musteranın kremi ve şampuanı var önce zeytinyağ ve kabartma tozunu karıştır sür bir çay kaşığı yeterli beklet 1 saat daha sonra musteranın kremini sür biraz da öyle beklet sonra mustera şampuanı ile yıka normal tarağıyla tara duş sırasında köpükle duştan sonrada tara dökülüyor zaten benim böyle tek seferde geçti
melltemm Saç olmasa da konak tarağı kullanabilirsiniz ve zeytinyağu sürdükten sonra biraz kabukları kaldırın elinizde sonra yıkayın bi kaç kez yapın bunu sonra geçiyor ama bş yerde kalırsa tekrar başa sarıyor malesef
allwrite Osman G. doktorun açıklayıcı bir videosu var bu konuda. Biz uyguladığımızda geçti. Tanımayan yoktur heralde kendisini
eflinalparslan lagerthaa Kokoso baby saç derisi kremi var onu alın içeriği temiz Hindistan cevizi yağı var sonrada yavaş form da tarayın ilk sefer bile ciddi anlamda azaltacak benim ikizlerim var ikinci de sefer uyguladığım da ikisinde de bitmişti 🌸