elfbshn Merhaba, Ocean Demir Takviyesini kullanmaya başlayacağım fakat kaç damla vermem gerektiğini bilmiyorum. Aranızda kullanan anneler varsa nasıl kullanıyor bilgi verir misiniz?
mompapatya elfbshn eczane 1 damla demiş eşime biz günde 1 damla kullanıyoruz artık ne kadar doğru bilmiyorum 🤷♀️
14032 elfbshn biz farklı marka kullanıyoruz ama doktor markanın önemi yok kilosu kadar vermelisin demişti
bebeklianneee elfbshn şöyle eğer koruma amaçlı veriyor iseniz kg kadar örneğin 7 kg 7 damla ama bizim gibi kansızlık var ise kg başına iki damla örneğin 7 kg ise 14 damla kullanıyoruz biz
Deletedmom_220 elfbshn kız kullanmadan önce bebeğinin cildine 2 damla damla öyle kullan. Benimkine alerji yaptı yeni farkettim.
mompapatya leylannpembemontu 5 buçuk aylık yanlış mı veriyorum acaba ya 1 damla demişler 1 gittik hep 🥲
elfbshn bebeklianneee Sağlık ocağından verilen damla için öyle söylenmişti ama bunun için nasıl olur bilemedim🤔
zeynepbetl elfbshn Bizede doktorumuz dün verdi bugün başladık ocean değil başka bir damla ilk 3 gün 1 damla sonra 3 gün 2 damla şeklinde 8 e kadar gidiceksin sonrada ayda 1 damla çoğaltıcaksın dedi
elfbshn zeynepbetl Alerji olsaydı muhtemelen döküntü yapardı diye düşünüyorum. Tabi doktorunuza sorsanız daha iyi.
anneoldummmmm Valla ben bu damlayı kullanmaya başladığımdan beri hergün kakasını yapan bebeğim yapmıyor huysuz yani buna bağlıyorum kiloya göre veriliyor diye biliyorum ben 6 damla veriyorum
elfbshn anneoldummmmm İşte muhtemelen o noktada yanlış yapıyor olabilirsiniz. Fazlası da kabıza neden oluyor olabilir. Hiç azaltmayı denemediniz mi?
elfbshn ogretmenanne2024 Sağlık ocağından verilen damla için geçerli olan o ama bunun için de o şekilde mi acaba? Fazla gelmesin sonra.