Şuan ağlayarak yazıyorum her bi cümlemi. 3 bebeğim şuan 1 ay 2 günlük perşembe günü hafif ateş 37.5 hastaneye getirdim Crp si biraz yüksek çıktı küçük olduğu için yatırmalıyız dedi doktor. Boğaz sürüntüsü alındı İnfluenza ve domuz gribi olmuş 😞 kreşe giden oğlum var sanırım ondan bulaştı . Ertesi gün doktor odama gelerek kan kültürü yüksek çıktı normal değil Menenjitte bu durum görülür riske atamayız belinden sıvı almamız lazım imza atıcaksınız istiyorsanız dedi. Hayatımın en zor 2 dakkikasıydı o an doktoru dinlemek kabus gibiydi 😞 Eşimi aradım geldi konuştuk imza attık belinden sıvı alındı cuma günü. Pazartesiye ancak çıkar sonuçlar. Ama içim içimi yiyor kızlar fazla bi bulgu yok zaten sıvıdan sonra direk menenjit tedavisi başlandı ateş uyku hali beslenememe yazıyor ama bunlar yok benim kızımda gayet evdeki gibi emiyor sağıp veriyorum huzurlu uyku hali yok. Sizlerden dua bekliyorum ve bi nebzede olsa içimi aydınlatacak bir yorum bebeğim daha çok küçük 🥺🥺 Lütfen onun adına dua eder misiniz Mihra Salih 🤲🥺