Leyla0613 Kızlar bir hafta oldu tasınalı dünden beri gümüş böceği görüyorum 4 tane gördüm toplam. Kafayı yicem taktım yatamıyorum ne yapıcam evi ilaçlatsam apartmanda varsa çare etmez kimseyi tanımıyorum. Yuva yaptılar belki off başına gelen varmı
burcumelike Leyla0613 benim de eski evim de vardı. Görünce midem bulanıyordu. Bu yeni evimde de çok çok küçük dış kapıdan gelmesin diye öldürmeye çalıştım ölmedi ve bir delikten kayboldu. İnş bu evimde olmaz çok tiksinç bir böcek
likeli Leyla0613 profesyonel ilaçlama yaptırın. Apartman komple ilaçlansa da nem varsa yeniden ürüyorlar zaten. Bizim apartmanımız ilaçlandı baştan aşağı ama yine çıktılar. Daireyi ilaçlatmak da işe yarıyor bir süre için. Ben her sene yaz başında ilaçlatıyorum 1 sene götürüyor bizi. İlacın etkisi uzun süre devam ettiği için tek tük çıkanlar da hemen ölüyor.
ece54 Leyla0613 bizde de var. Birde evde iki kedi olduğu için ilaçlatamıyoruz. Bir çare bulursanız ben de yapayım.
aylinbebek541_ Leyla0613 evi ilaçlatin gider yerleri kapi girişlerine böcek ilaci sıkatsiniz ilaçlattiktan sonrs
Leyla0613 AliPoyrazz çünkü komple binayı ilaçlatmak lazım şimdi bayer maxforce diye bir ilaç okudum kesin çözümmüş kullandınız mı o ilacı acaba
Leyla0613 gizemmumayy ara ara dediğiniz nasıl oluyor çoğalmıyorlarmı bunlar hamam böceği gibi dün 2 tane bugün 2 tane gördüm böyle böyle evi sararsa ödüm kopuyor
Leyla0613 burcumelike eski evimde senede bir görürdüm asla çoğalmazdı. Burda yuva yapmış bellki dünden beri kaç tane gördüm
gizemmumayy Leyla0613 yani bikaç gün üst üste gördüm ben de korktum artacak diye ama sandığım gibi olmamıştı.Tek tük görüyordum bir çözüm üretemedim,sonra da taşındık zaten
Leyla0613 likeli evet şimdi bir ilaç alıp kendim banyoyu ilaçlayacağım olmassa bir firmayla anlaşacağım tüm apartman için bişey yapamam kimseyi tanımıyorum ama giderlerden geliyorsa ilaçlama etkisiyle yaşayamaz zaten değil mi bide banyo dışında yaşarlar mı bunlar
likeli Leyla0613 banyo dışına da çıkabiliyorlar ve hızlı ürüyorlar maalesef. Banyoya yuvalansalar da evi dolaşıyorlar. Evde başka nemli yer varsa oraya da yuvalanabilirler. Ben ilaçlattıktan sonra banyo giderlerinin yakınında ölü halde buldum birkaç kez. İlacın etkisi devam ettikçe çıksalar da kendiliğinden ölüyorlar.Bizim tüm site ilaçlandı yine de kesin çözüm olmadı çünkü nemi bitirmek mümkün değil. Lavanta yağı sedir yağı falan da işe yaramadı bende.
Leyla0613 ece54 ay çok kötü bişey bende eve yayılmasından korkuyorum bayerin bir ilacı varmış onu alacağım hemen
Mirac21mom Leyla0613 of bizdede var ben alıştım artık sanırım tuvalet banyo birde birkere mutfakta lavabonun altındaki dolapta gördüm o baya büyüktü korkmuştum biraz su döküp geçiyorum artık iki küçük çocuğum var ilaçlama falan yapamam
Leyla0613 Mirac21mom ya arada tek tük olsa tamam ama ya çoğalır her yere yayılırsa sizin öyle olmuyormu