Bugramert Kızlar düzenli bir mens dongum var bu ay 3 gün gecikti adet sonrasi korunmasız ilişkim oldu bakir spiralim var 1.5 yıldır doğurganlık aralığında olmadığım zamandi risk nedir 2 tane oğlum var beklesem mi bir kaç gün daha gitsem mi dr a
subrk Bugramert spiralle hamile kalanlar var ama adet sonrası ilişkide hamile kalacağınızı sanmam.Kaç günde 1 adet görüyorsunuz. Beklediğiniz günden 14 gün öncesiyse olabilir.Stres de adet geciktirir.3-4 gün daha bekleyebilirsiniz .Ya da evde test alıp yapin
Bugramert bbbnnndzf aslında bende memmunum 2 tane evladım var yine de riske atmamak anlamına kondom kullanıyoruz o gün aksi gibi evde kalmamis
subrk Bugramert bizim bir tanidık 5 kere hamile kalmış spiralle hepsini aldırmış eşi istemediği için. Sonunda bağlatıp kurtulmuş.Bunye ile alakalı bir durum.Bazisinda fayda etmiyor maalesef
Feyzosumunannesi alelos Kayma için belirli zamanlarda kontrole giderseniz içiniz rahat eder. 13 ayda 3 kez kontrole gittim ben 😃😃 imanın ne olduğunu bilmiyorum şehir hastanesinde taktirdim sormayı hep unutuyorum
Alpyigit3434 tospikannesi_ merhaba bende 2 yıldır spiralliyim ve bugün günüm gecikti sizdede oldumu 2 yıldır hiç gün geçmemişti
tospikannesi_ Bugramert hamile değilsinizdir yani vücuttan vücuda değişir ama hamile kalmanız için kayması lazm ben 2 yıldır kullanıyorum ek korunma olmadı hiçbirzaman hamilelik durumuda söz konusu olmadı