nvz92 Aysun_01 özel mi peki kusura bakmayın bizde yazdırcaz da ondan soruyorum bizi çocuk gastrolojiye gönderdiler
nvz92 Aysun_01 birde bu mamayı bizdi alıp denedik iyi geldi bilginiz olsun ama çok alamadık ücretli çok pahalı
Bibiskrem Aysun_01 biz kullandık 7 ay hiç kilo almamisti oğlum persentilde 0 di derecesi . Kullanali 4 ay oldu 2 kilo aldı çok şükür . Aslında daha iyi kilo alırdı ama malum kış ayındayız her ay bı hastalık geciriyo istahida gidiyo haliyle
nvz92 Bibiskrem siz özel de mi yazdırdınız nasıl aldınız doktora gidicem ona göre hangisine gideyim bilemedim
Bibiskrem nvz92 devlet Hastanesi’ne gittim gastroenteroloji bölümüne gitmen lazım ama önce normal çocuk doktoru bu ölüme randevu alabilmen icin alan açması gerekiyo
surprizbebe Aysun_01 çocuğunuz büyükmüş. Atom tarifini denediniz mi? Kilo almayla ilgili dönüşleri çok harika. Hastalanmayancocuk isimli Instagram sayfasına bi göz atmanızı tavsiye ederim.
Aysun_01 feyzsali biz sadece 1 şişe içiyoruz gece beslenmesi varsa biberona koyup uykusu arasında da verebilirsiniz ben arada öyle yapıyorum