fpnar ysmnbdj kortizonlu krem verdi birde nemlendirici verdi bir ay o nemlendiriciyi kullanacağız eğer geçmezse 2 hafta ben diyet yapacakmışım süt allerjisi için bakalım ne olacak bilmiyorum kortizonlu krem sürünce bir günde geçiyor ama babası sakallı sürekli öpüyor cildi de kuru hemen yenileniyor
cansu1003 fpnar bizim çok kuru ve kızarmıştı iki kolunda da doktor vazelin sürmemizi söyledi hemen iki günde geçti. Bende sadece emzirdigim icin 2 hafta süt diyetine girdim
catgirlmoms PrincessDuru Öncelikle tüm deterjanlarını değiştirdim sadece toz sabun kullandım kıyafetleri için .Atlet ve iç çamaşırlarını mutlaka ütüledim .Banyoda en fazla 5-10 dk soğuğa yakın ılık suyla yıkadım .Bunu da haftada 2 den fazla yapmadım .Banyodan her çıkardığımda mutlaka nemlendirici kullandım . Şampuanını ve duş yağını doktor önerisiyle kullandım .
babybabyt catgirlmoms eşim elleri için bitkisel bir sabun aldi sanliurfadan iyi geldigini soyluyor kaşintiyi kesiyormus onla yikayinca birde deterjan ve kimyasallardan uzak durmaniz gerekli
catgirlmoms PrincessDuru la roche denediniz mi krem için .şampuan olarak minidolin duş yağı olarakta bioxcin önermişti doktorum . Bir de bu markalara bakmanızı önerebilirim
PrincessDuru catgirlmoms bu söylediklerinizi hiç denemedm. Doktor bioderma şampuan ve kremi önerdi. Şimdi krem bepanthol sensiderm aldm ama araştrıyim bnları da. Teşekkür ederim
catgirlmoms PrincessDuru rica ederim bioderma şampuan kullandık geçirmedi maalesef ondan sonra değiştirdik biz de .
cansu1003 PrincessDuru bizde yanaklarında hafif kızarıklık oluyordu sonra iki kolunda kırmızı kuru döküntüler oluştu doktora gittik normal kokusuz vazelin sürün geçer dedi gercekten de vazelinle yumuşayıp kızarıklıklar geçti. Ekstra mustela nemlendirici ve şampuanı kullan dedi bize iyi geldi şimdilik ama 2 hafta süt diyeti yapmamı söyledi inşallah alerjimiz çıkmaz
hlm01 cansu1003 biz sehir hastanesinde yaptirdik once cocuk doktoruna goturuyorsunuz doktor yesil kod acmasi gerekiyormus sonra alerji bolumunde kandan yada deridn test yapiyor aslinda deride biraz zor oluyor alerji yapacak olan gidalari damlatiyor jilet gibi bisey atiyorki deriye siserse alerjisi var demek
cansu1003 hlm01 biz şuanlık süt diyeti yapıyoruz iki hafta yap bi bakalım dedi sonrasında belki alerji testi ister
catgirlmoms babybabyt alerjisi de var kızımın her şeye . O nedenle her şeyi deneyemiyorum . En ufak şeyde tekrarlıyor
Ckudll PrincessDuru benimde oğlum atopik dermatit alerjisine bağlı olarak bebekliğinden bu yana egzaması ara ara çıkıyor bize tek çare la roche lipikar baume oldu. Benimde yüzümde çıktı egzama burun bölgemde kendimde kullanıyorum hemen sönüyor bi deneyin isterseniz
cansu1003 fpnar henüz test yapmadık doktor iki hafta süt diyeti yap bi bakalım duruma dedi. Bir haftadır diyet yapıyorum ama vazelin sürünce mi egzemaları geçti yoksa süt diyeti yaptıgım icin mi bilmiyorum
mirahilal Trosyd kıvrım bölgelerine , advantan yüzüne sadece , elocon tüm vücüda ileri derecede egzama vardı . İki tanesi kortizonlu malesef ama sadece bunlar işe yaradı çocugum beyazmış meğersem ..🥹
catgirlmoms rana0234 kızımın saçlarında da vardı çok kaşınıyordu . Yara oluyordu sürekli . Şampuan önerdi doktorumuz minidolin diye iyi geldi . Bir de 3 gün kortizonlu bir sprey kullandık . Psobetazol adı . Doktor önerisiyle kullanın lütfen